Hizmetler devam edecek

Hizmetler devam edecek

VALİ HAKTANKAÇMAZ ZİYARETİNE GELEN MUHTARLARI KABUL ETTİ

VALİ HAKTANKAÇMAZ ZİYARETİNE GELEN MUHTARLARI KABUL ETTİ

Hizmetler devam edecek

Kırıkkale valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, devletin hizmetlerinin sınırsız olduğunu söyledi. İhtiyaç olan her yere hizmet yapacaklarını belirten. Haktankaçmaz, halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla, mali yatırımları ekonomik kullanarak hizmetlerin yerli yerine ulaşacağını kaydetti.

HALKA HİZMET HAKKA HİZMET

Keskin İlçesine bağlı 55 köy muhtarının adına Keskin Muhtarlar Derneği Nevzat Şaşmaz, yönetim kurulu üyeleri ve köy muhtarları, bölgelerine hizmetlerinden dolayı Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın´a teşekkür ziyaretinde bulundu. Vali Haktankaçmaz, il, ilçe, kasaba, köy ayrımı yapmadıklarını, her noktaya hizmet götürme gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Keskin ilçesine bağlı köylerin de gerekli hizmeti almaya devam edeceğini belirten Vali Haktankaçmaz, ?Halka hizmet hakka hizmet düsturu ile hareket ediyoruz? diye konuştu. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın´da ziyaretten dolayı muhtarlara teşekkür ederek yatırım programındaki hizmetleri köylere ulaştırmaya devam edeceklerini kaydetti. Aydın, Keskin ilçesi köylerine 2017 yılı yaz döneminde 60 km sıcak asfalt atılacağını, havaların iyi gitmesi durumunda Haziran ayı içerisinde çalışmaların başlayacağını vurguladı.

BİZ MUHTARLAR OLARAK MEMNUNUZ

Ziyarette İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın ve Yol Müdürü Hülya Karapınar ve ekibine özellikle teşekkür ettiğini belirten Muhtarlar Dernek Başkanı Nevzat Şaşmaz ?Kırıkkale İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün çalışmalarından biz muhtarlar olarak çok memnunuz. İl Özel İdaresine bağlı ekipler 7/24 biz muhtarların taleplerini karşılıyor. Keskin ilçesine bağlı 55 köy muhtarı olarak, tüm zamanını köylere ve il geneline hizmete adayan İl Özel İdaresi yöneticilerine ve ekibine teşekkür ediyor, hizmetlerin devamını bekliyoruz? dedi. Ziyareti ilçeye bağlı 55 köy muhtarı adına yaptıklarını belirten Dernek Başkanı Şaşmaz, Vali Haktankaçmaz ve Genel Sekreter Aydın´a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. İlçeye bağlı köylerin Devletten gereken her türlü desteği aldığını hatırlatan Muhtarlar Dernek Başkanı Şaşmaz, bu hizmetlerin devamını beklediklerini, köylerine hizmet eden bürokrasinin her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.

Haber Merkezi



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü