Hizmetkarlığa talibim

Hizmetkarlığa talibim

Sağlık Bakanlığı'nda başmüfettiş olarak görev yapan Kırıkkale'nin başarılı isimlerinden Ahmet Özdemir AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı. İl Başkanı Mehmet Demir'e dosyasını teslim eden Özdemir Kırıkkale'nin hizmetkarı olma

KIRIKKALE’YE GÖNÜLDEN BAĞLIYIM

AK Parti İl Başkanlığı’nda geniş katılım ile gerçekleşen başvuru töreninde açıklama yapan Özdemir Kırıkkale’nin hizmetkarı olmaya talip olduğunu söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde AK Parti vizyonunu Kırıkkale’de temsil etmek istediğini belirten Özdemir Kırıkkale halkına ve Kırıkkale’ye gönülden bağlı olduğunu ifade etti. Özdemir ayrıca belediyeciliğin önemine vurgu yaparak ilin gelişimi ve yükselişi için çalışmalar yürütülmesi gerektiğini söyledi.

AHMET ÖZDEMİR KİMDİR?

 1970 yılında Kırıkkale’de doğan Özdemir ilk ve orta öğretim tahsilini Kırıkkale’de bitirdi. Keçiören Çevre Sağlık Meslek Lisesini yatılı tamamlayarak Türkiye’nin muhtelif yerlerinde sağlık memurluğu ve çevre sağlık teknisyenliği görevlerini ifa etti. Orta Doğu Teknik Üniversitesi hazırlık programını tamamlayarak Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden 1996 yılında mezun olarak bir dönem Kırıkkale’de İngilizce öğretmenliği yaptı. Daha sonra Savunma Sanayi Müsteşarlığında uzman olarak çalıştı.  Siyasal Bilgiler Fakültesinde 1 yıllık ekonomi yüksek lisans eğitimini tamamladı. Akabinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında müfettiş yardımcısı ve müfettiş, Sağlık Bakanlığında başmüfettiş olarak görevler ifa etti. Evli ve iki çocuk sahibidir.      



MEVLİT
3.11.2013 12:22:08
bence ak parti aday adaylarının içeriisnde en donanımlı aday ahmet bey, konuşması bilgisi mükemmel, inşllah bu bilgiyi kırkkale için hizmete dönüştürür kendisine başarılar diliyorum..

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız