Hizmetiyle çiftçinin yüzünü güldürüyor

Hizmetiyle çiftçinin yüzünü güldürüyor

ZİRAAT ODASINDA DUR DURAK YOK

Hizmetiyle çiftçinin yüzünü güldürüyor 

Kırıkkale Ziraat Odası Başkanı Orhan Öztürk, yaptığı yeniliklerle çiftinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

SATIN ALDI

Son olarak kirada bulunan odasını kapatan Başkan Öztürk, çiftçilere daha rahat hizmet edebilmek için Tepebaşı Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi 633 sokak üzeride yeni bir bina satın aldı. Yıllar sonra kendi binalarına kavuşan çiftçilerin mutluluğu görmeye değerdi.

HUZURLU BİR ALAN

Yaklaşık 130 metrekare alanı bulunan Ziraat Odası binası, 3 oda ve 1 salondan oluşuyor.  Ayrı ayrı odalarda misafirlerini ağırlayan çalışanlar, çiftçilere daha iyi bir ortamda hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyorlar. Toplam iç tefrişatı ile 130 bin liraya mal olan Ziraat Odası, görenlerin büyük ilgisini çekiyor.  Bunun yanında Öztürk, Balışeyh ve Karakeçili ilçelerinde de odalar açarak, hizmetti çiftçilerin ayağına götürüyor.

DAHA İYİ HİZMET

Yeni aldıkları bina ile çiftçilere daha da iyi hizmet ettiklerini açıklayan Öztürk, ?Bina merkeze yakın bir yerde bulunuyor. Çiftçilerimiz bu durumdan çok memnunlar. Yeni binamızda odalarda ayrı ayrı bölümler oluşturduk. İnsanlar bir yerde toplanmıyor. Bu şekilde hizmet daha iyi oluyor. Böylelikle çiftçilerimiz zamanlarını daha iyi değerlendiriyorlar ve işlerini kısa sürede bitirip köylerine gidiyorlar.?dedi.    

YENİ PROJELER

Ziraat Odası başkanı olduktan sonra kafasında yeni ve kendisine ait bir bina olduğunu açıklayan Öztürk, ?Allah´a şükür bu isteğim gerçekleşti.  Artık kendi binamız var. Ayrıca Balışeyh ve Karakeçili ilçelerine şubeler açıldı. Çiftçilerimiz Kırıkkale´ye gelmekten kurtuldu. Bütün işlerini ikamet ettikleri ilçelerde hallediyorlar. Önümde yeni projelerim var. Zamanı geldiğinde çiftçilerimiz ve halkımızla paylaşacağım.?diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü