Hizmeti, hizmet eden bilir

Hizmeti, hizmet eden bilir

Hizmeti, ancak hizmet edenlerin bileceğini belirten MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayımız Mustafa Pekdoğan, hizmeti bilmeyenlerin, hizmet ettiklerini sandıklarını söyledi.

“BAŞKAN PEKDOĞAN”

Naz Çadır Lokantasında, MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, MHP Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu, Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek, Kırıkkale Eski Milletvekillerinden Hacı Filiz ve vatandaşların katıldığı programda projeleri hakkında bilgi veren MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayımız Mustafa Pekdoğan’ın konuşması sık sık alkışlarla ve “Başkan Pekdoğan” sloganlarıyla kesildi.

MAHALLELER BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ 

Mahalle toplantılarına çok önem verdiklerini belirten Pekdoğan, il genelinde gezmedikleri mahalle kalmayacağını ve bu konuda vatandaşların özel davetlerinden de çok memnun olduklarını ifade etti. Hizmetlerin yeniden artacağını ve yeniden başkan olması durumunda Kırıkkale halkının hizmetkârı olacağını belirten Pekdoğan, kimseye tepeden bakmayacağını kaydetti. Pekdoğan, seçimlerin demokratik bir havada geçeceğine de inandığını belirterek, 30 Mart’ta tüm Kırıkkale halkının desteğiyle başkan olacağını beyan etti.

BAYRAM YAŞANACAK

Seçim bürosunu her gün binlerce vatandaşın ziyaret ettiğini belirten Pekdoğan, vatandaşların teveccühlerinden memnun olduklarını ifade ederek, “Vatandaşlarımız hizmetin en iyisini hak ediyor. Destek olan herkese teşekkür ederim. Kırıkkale gelişecek, 11 yıllık gerileme dönemi sona erecek. Birlik ve beraberlik içinde seçim kazanılacak. Bir olalım, birlik olalım, diri olalım, herkesi MHP çatısı altında çalışmaya davet ediyorum” dedi.

ÇAMUR DERYASI OLMAYACAK

Toplantının gerçekleştiği Gündoğdu ve Sanayi mahalleleri için de projelerinin olduğunu açıklayan Pekdoğan, “Büyük bir projem var onu önümüzdeki günlerde açıklayacağım. Bunun yanında iki mahallenin ortasına büyük bir park yaptıracağım. Gündoğdu ve Sanayi mahalleleri hizmetle bir kez daha tanıştıracağım. Çamur deryası sona erecek. Güzle günler Kırıkkale’yi bekliyor” dedi. 

KENDİ ELEKTRİĞİMİZİ ÜRECEĞİZ

Kırıkkale için önemli projeler üzerinde çalıştıklarını ve bunları kamuoyuyla paylaştıklarını belirten Pekdoğan, kendi elektriklerini kendilerinin üreteceklerini ifade ederek, “Belediyenin bize bırakacağı çok büyük bir borç tutarı var. En azından belediyemizle ilgili olan giderleri bu tür projelerle kendimiz karşılayıp, borcu eriteceğiz” dedi. Her ay su arıtma tesisinin 750 bin lira tutarında elektrik harcadığını vurgulayan Belediye Başkan Adayımız Mustafa Pekdoğan, elektrik projesinin hayata geçmesi halinde su fiyatlarını yarı yarıya düşüreceklerini ve vatandaşların rahat edeceklerini kaydetti.

İLKLERLE KIRIKKALE’Yİ BÜYÜTECEĞİZ

Kırıkkale’ye gelecek olan Hızlı Tren projesinin de kent için önemli olduğunu belirten Pekdoğan, Türkiye’deki hızlı trenlerin en önemli istasyon noktasının Kırıkkale olduğunu açıklayan Pekdoğan, “Bunu iyi bir şekilde değerlendirmememiz gerekiyor” dedi. Önceki döneminde doğalgaz, ekmek fabrikası ve toplu taşımayı Kırıkkale’ye ilk getiren başkan oluğunu belirten Pekdoğan, yine ilkleri şehre getirmek için gece gündüz çalışacaklarını bildirdi. Pekdoğan, kendisine destek veren herkesle yol harita çizdiğini ve gelişen Kırıkkale’nin yine kendi dönemlerinde olacağını belirtti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız