Hizmet güç gerektirir

Hizmet güç gerektirir

AK PARTİ`DEN "GÜCE OY VERİN" ÇAĞRISI

Hizmet güç gerektirir

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal seçim çalışmaları kapsamında Yahşihan'a bağlı köyleri gezdiler. Köksal köylülere AK Parti hükümeti tarafından yapılan hizmetleri hatırlatarak, Hizmet için güç gerekir, güç de iktidarda olur” dedi. 

SORUNLARI DİNLEDİLER

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Ak Parti il Başkanı Mürsel Akçay ve Oğuz Kağan Köksal, Yahşihan'a bağlı Mahmutlarşarklısı, Keçili, Irmak, Kılıçlar ve Hisarköy'e giderek köylülerle bir araya geldiler. Köylülerin dertlerini ve sorunlarını dinleyen Köksal ve Akçay, Yahşihan ve köylerinin bundan önceki seçimlerde hep destek verdiklerini ve 7 Haziran seçimlerinde de yine destek vereceklerini ifade ettiler.

AYRIM YAPMADAN HİZMET YAPIYORUZ

Yahşihan ve köylerine yapılan ziyaretlere Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Yahşihan İlçe Başkanı Aydın Demirdirek, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Bahadır Kılıç, Cesur Cebeci, Hüseyin Ceylan, Emre Baştuğ, İl Genel Meclis Üyesi Kürşat Çiçek ve partililer katıldı. Ziyaretlerde ilk konuşmayı yapan Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Yahşihan'a bağlı bütün köyleri kendi mahallelerinden ayırmadıklarını ve hizmetleri yaptıklarını ifade ederek, Kendi ilçemizin mahallesi neyse köylerimiz de bizim için aynıdır. Her türlü hizmeti elimizden geldiğince yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

DESTEK VERİN İSTİKRAR VE HİZMETLER SÜRSÜN

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ise Ak Parti hizmetleri ile Türkiye'nin önemli bir yol kat ettiğini ifade ederek, Eskiden analarımızın bacılarımızın başörtülerini yerlere atar üniversitelere almazlardı. Ama şimdi ilkokullarda Kur'an-ı Kerim eğitimi ve Peygamber Efendimizin hayatı anlatılıyor. Eskiden hastanelere gittiğimizde sabah erkenden gider sıra alır, sonra muayene biter bitmez gider eczane kuyruğuna girer ilaçların çoğunu da alamazdık. Ama şimdi 5 yıldızlı otel konforunda hastanelerimiz var. 7/24 çalışan ambulanslarımız bir telefonla gelip evimizden alıyor. Bunlar sizlerin desteğiyle iktidar olan Ak Parti sayesinde oldu. Bu seçimde de desteğinizi verin ve daha fazla hizmet olsun istikrar sürsün” dedi.

HİZMET İÇİN OY VERİN

Son olarak köylerde vatandaşlarla sohbet eden ve dertlerini dinleyen Ak Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal ise Bahşılı ve köylerinin Ak Parti kurulduğundan beri desteklerini hep verdiklerini ve bundan sonrada desteklerini vereceklerine inandığını vurgulayarak, Hizmet için güç gerekir. Güç de iktidarda olur. Sizler oylarınızı verdiniz, Ak Parti iktidar oldu ve Türkiye'de yapılmayan hizmetler yapıldı. Sağlıkta eğitimde duble yollarla Türkiye kalkındı. 7 Haziran'da sizler daha çok oy vereceksiniz ki bu hizmetler sizlere daha fazla yapılacak. Yahşihan köylerinden bizlere çok oy çıktı. Bu seçimde yüzde yine desteklerinizi bekliyorum” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız