Hizmet nasıl olur herkes görecek

Hizmet nasıl olur herkes görecek

Büyük Birlik Partisi Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Keskin'in makus talihinin değişeceğini ve artık hizmetin ilçeye geleceğini söyledi. Keskin'i geliştirmek için gece gündüz çalışacağını belirten Yıldırım, ilçenin tarihi simgesine önem verecekleri

 

BİRLİK VE BERABERLİK ANLAYIŞI

Büyük Birlik Partisi Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, açıklama yaptı.Keskin halkı ile birlik ve beraberlik içerisinde olarak el ele Keskin’i daha güzel yerlere getireceklerini ifade eden Dede Yıldırım, “Belediye’yi ben değil, tüm Keskin halkı ile beraber yöneteceğiz. Keskin halkı ile fikir alışverişinde bulunarak, Keskin’i Kırıkkale’nin en gözde ilçelerinden birisi yapacağız. Keskin halkı artık hizmetin en iyisini alacak. Halkımız için taşın altına elimizi koyduk. Bu seçimde Keskin kazandı, Keskin’li kazandı.” diye konuştu.

 

HUZURLU BİR SEÇİM GEÇİRDİK

Keskin’deki seçimin huzur ve sükûnet içinde yapıldığını belirten Yıldırım “Seçimlerde iyi bir sonuç aldık. Favori olarak girdiğimiz seçimi kazanmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Buda Keskin’de bilinen bir gerçektir. Keskin Cumhuriyeti kuranların içerisinde olan devletine sadık ancak devletinden geri bu hizmeti alamayan yöre ve belde olarak kalmıştır” şeklinde konuştu.

 

TALEPLERİMİZ OLACAK

Yıldırım, konuşmasının devamında “Keskin’e diğer ilçelerin gelişmiş ilçeler seviyesine getirmek, ekonomisini canlandırmak, işsizliğe çare olmak noktasında tabi taleplerim olacaktır. Bizim amacımız Keskin’e ve Keskin’liye en güzel şekilde hizmet etmektir. AKP iktidarı ve Belediyesi döneminde Keskin halkını, esnafını, çiftçisini ve işsizini bugüne kadar düşünen olmamıştır” dedi.

 

ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

Yıldırım, “Keskin’in temel sorunu olan işsizlik, sulu tarım, esnafın finans edilmesi, Keskin’in su sorunun çözülmesi, hayvancılığın desteklenmesi, Keskin tarihinin yeniden canlandırılması, bayanlara ve gençlere yönelik her türlü sportif, kültürel sanatlarının değerlendirilmesi için çalışmalar yapacağız. Keskinli olmak her zaman olduğu gibi ayrıcalık olacak” diye konuştu. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ