Hizmet kalitesini artırmayı amaçlıyoruz

Hizmet kalitesini artırmayı amaçlıyoruz

Sulakyurt İlçesi Kaymakamı Yunus Can İnal, kurumlara yönelik çeşitli denetim ve incelemelerde bulundu. Sulakyurt İlçe Hastanesi, Emniyet Amirliği ve İlçe Tarım Müdürlüklerini ziyaret eden Kaymakam İnal, birim müdürleri ile bir araya gelerek müdürlerden ku

TALİMAT VERDİ
Kaymakam İnal 5442 İl İdare kanunu kapsamında yapılan geniş kapsamlı denetimlerle, kurumların personel durumları, araç gereç, bina, hizmet kalitesi ve daha birçok konuları içine alan denetim çerçevesinde daha iyi hizmet kalitesi amaçlandığı belirtildi. Yapılan denetimlerle, kurumların işleyişleri ile ilgili konular üzerinde duran İnal, vatandaşlara yönelik hizmetlerin daha üst düzeye çıkarılması ve aksatılmaması konularında denetleme yaptığı kurumlarda kurum amirlerine talimatlar verdi. Hastanedeki denetim ve incelemede Kaymakam İnal, müşahede altında yatan bir hastayı da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastaya hastanede verilen sağlık hizmeti hakkında memnun olup olmadığını sordu. Daha sonra İlçe geneline hizmet etmekte olan acil 112 ambulanslarını da inceledi. Hastane Başhekimi Dr. Şükrü Özsipahi ve hastane Müdürü Ali Rıza Çakıroğlu`ndan hizmetler hakkında bilgi aldı. Acil hastalara yönelik 112 ekiplerinin zamanla yarıştıklarını ve bu ekiplerin çok önemli bir hizmet noktasında bulunduğunu söyledi.
 
EKSİKLER TESPİT EDİLDİ
Kaymakam İnal, yapılan incelemelerle ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: ``İlçede kurumlara yönelik denetim ve incelemelere başlamış durumdayız. Geçen haftalarda kurum müdürleriyle yapmış olduğumuz geniş katılımlı değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Yaptığımız inceleme ve denetimler neticesinde kurumlarımızın çalışmalarının değerlendirilmesiyle birlikte eksikliklerin de tespitini yapmaktayız.`` Kurumlara yönelik yapılan denetimlerin önümüzdeki günlerde de devam edeceği bildirildi.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ