Hizmet kaliteli olmalı

Hizmet kaliteli olmalı

Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım, kurum ve kuruluşları gezerek buralarda inceleme ve denetim yaptı. Kurum yetkililerinden bilgi alarak varsa eksikliklerin giderilmesi konusunda ilgililere talimatı verdi. Yıldırım denetimlerin kaliteyi arttırdığını söyled

KURUMLARI TEK TEK GEZDİ

Balışeyh ilçe Kaymakamı Yusuf Yıldırım ilçedeki kurum ve kuruluşları gezerek incelemelerde bulundu. Kurumların yetkilileriyle görüşen Kaymakam eksikliklerin giderilmesi konusunda talimat verdi. Kaymakam İlçe Jandarma Komutanlığı, Aile Sağlığı Merkezleri, İlçe, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü başta olmak üzere diğer kurumlarda da idari denetim ve incelemelerde bulunan Yıldırım, kurum yöneticilerinden de bilgi aldı.

EKSİKLİKLER TESPİT EDİLDİ

Kaymakam Yıldırım, incelemeler sonrasında yaptığı açıklamada, kurumların personel ve teknik ihtiyaçlar ile diğer konularda eksikliklerin olup olmadığı konusunda detaylı incelemelerin yapıldığını, vatandaşlara hizmet noktasında her kurumda mevzuatlar çerçevesinde herhangi bir aksaklığa meydan vermeden hizmetlerin yürütüldüğünü söyledi.

DENETİM HİZMET KALİTESZİNİ ARTTIRIR

Denetimler sayesinde hizmet kalitesinin ne seviyede olduğunu belirlediklerini ifade eden Yıldırım, "İlçemizde kurumlarda görev yapan arkadaşlarımızla planlanan tüm hizmetler Huzur ve güven içinde yerine getirilmektedir. Denetimlerimiz sayesinde gördük ki tarımdan eğitime, sağlıktan güvenliğe her kurumumuz üzerine düşen görevleri özveri ile yerine getirmektedir. Bundan sonraki dönemde daha üst seviyede bir hizmet standardı ile çalışmalarımız devam edecektir" dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü