Hizmet gönül işidir

Hizmet gönül işidir

Partililerle bir araya gelen MHP Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, projelerini açıkladı. Hizmet yapmanın gönül işi olduğunu belirten Osman Türkyılmaz, belediye başkanı olduktan sonra ilçenin asıl hizmetti göreceğini söyledi.

YOĞUN KATILIM

Yoğun katılımın olduğu programda MHP Kırıkkale Adayı Mustafa Pekdoğan ve diğer ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı. İlk olarak, slayt eşliğinde Osman Türkyılmaz’ın öz geçmişi okundu. Ardından yapacağı projeler, katılımcılara tek tek gösterildi. Son olarak belediye encümen üyeleri tanıtıldı.

 

İLÇE YATIRIMCILAR ŞEHRİ OLACAK

Projelerin hayatta geçirdiği zaman Yahşihan İlçesi’nin modern bir şehir görünümüne kavuşacağını ifade eden aday Türkyılmaz, “İlk projem döner kavşak projesi olacak. Karayolları ile görüştüm.  İnşallah başkan olursam Yahşihan farklı bir görünüme kavuşacak.” dedi. İkinci projem teleferik projesi olacak. Ormanlık alanda bulunan ve halkın ‘Topal Dede Türbesi’ olarak bildiği alan ve çevresine teleferikle gidilecek.  İlçe ve Kırıkkale’den insanlar gelerek burada huzurlu bir ortamda gezme ve piknik yapma imkanı bulacaklar.” diye konuştu.

 

ÇOK AMAÇLI KOMPLEKS

Yahşihan’a çok amaçlı kompleks getireceğini açıklayan Türkyılmaz, “Burada alışveriş merkezi bulunacak. Gençlerin boş vakitlerini değerlendirecekleri eğitim ve eğlence alanları bulunacak. Hanımlar için alanlar oluşturulacak. Hanımlar burada günlerini huzurlu bir ortamda yaşayacaklar. Eğitim bizim için önemlidir. Kompleksin en üstü, etüt merkezleri olacak. Burada da çocuklarımıza dersler verilecek. Yahşihan bundan sonra daha çok okuyan bir toplum olacak. Yahşihanlılar, avukat, doktor, profesör, doçent ve üst düzeyde anılan insanlar topluluğu olacak. Her evde bu saydıklarımız olması için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

 

HERKES PROJEDE OLACAK

Yapacağı her projede Yahşihan halkının da bulunacağı sözünü veren Türkyılmaz, “Yenişehir’de Kırıkkale-Ankara karayoluna hanlar yapıp, 50 kişi burada çalışacak. Bunlar Yahşihan’ın el ve yemek kültürünü çevre yolundan geçen insanlara satarak tanıtacaklar. Ayrıca Tren İstasyonu Projesi, Anti Tiyatro Projesi, Festival Alanı Projesi, Kapalı Pazar Projesi, Taziye Evi Projesi, İtfaiye Projesi ve değişik projelerimizle halka hizmet etmek için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. 



İLHAT
25.02.2014 00:08:11
seçimler yapıldıda bizim haberimiz yok. yahşihanın ve ilçelerin belediye başkanlarına şimdiden atama yapmışsınız. biraz ciddiyet lütfen.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız