Hizmet kervanı durmasın istiyoruz

Hizmet kervanı durmasın istiyoruz

AK PARTİLİLER BAYRAMIN BİRİNCİ GÜNÜ PARTİ BİNASINDA BAYRAMLAŞTI

Hizmet kervanı durmasın istiyoruz

AK Partililer bayramın birinci günü parti binasında bayramlaştı. Törende yapılan konuşmalara koalisyon görüşmeleri yansıdı. Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, birinci tur görüşmelerinin yapıldığını hatırlatarak, ?Durum ikinci turda biraz daha netleşecek. Hizmet kervanı durmasın istiyoruz? dedi.

BÜYÜK İLGİ

AK Parti İl Başkanlığı tarafından bayramın birinci günü bayramlaşma töreni düzenlendi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği törene katılım yoğun oldu. Parti binasında partililer ve basın mensupları ile bir araya gelen AK Parti İl Teşkilatı, partilileri kolonya ve şeker ikramı ile karşıladı. Törene Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, İl Başkanı Mürsel Akçay ve çok sayıda partili katıldı. 

YARDIMLAŞMA DUYGULARI ARTTI

Bayramlaşma töreninde açılış konuşması yaparak partililerin bayramını kutlayan İl Başkanı Mürsel Akçay Ramazan ayının Kırıkkale´de en güzel şekilde yaşandığını ifade ederek ?Bayramlar birliğin, beraberliğin arttığı dönemlerdir. Ramazan aynı hep birlikte huzurlu bir şekilde geçirdik. Geçen sene olduğu gibi bu sene de belediyemiz sahur saatlerine kadar yaptığı güzel etkinliklerle Kırıkkalelileri bir araya getirdi. Bayramın küskünlükleri unutturup, mutluluğa ve beraberliğe vesile olmasını diliyorum? diye konuştu.

MÜSLÜMAN COĞRAFYALAR HUZURSUZ

Akçay´ın ardından konuşma yaparak, Kırıkkale´de huzurlu bir Ramazan ayı yaşadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Saygılı , ?Huzurlu, birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığımız bayramlar büyük bir fırsattır. Bütün dünyada Müslüman kardeşlerimiz huzursuz bir Ramazan ayının ardından, huzursuz bir bayram geçiriyor. İnşallah onlar da huzura kavuşur? şeklinde konuştu. 

GÜZEL GÜNLER GEÇİRİYORUZ

Milletvekili Ramazan Can ise, dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşayan Müslümanların zulüm içerisinde huzursuz bir Ramazan ayı geçirdiklerini hatırlatarak, ?Ramazan Bayramı, İslam´ın insanlara verdiği en güzel hediyelerden birisidir.  Allah birlik beraberliğimizi bozmasın. Güzel günler geçiriyoruz. Daha iyisi için çalışacağız. Belediyemiz Ramazan ayı içerisinde güzel çalışmalar yaptı. Nur Camii´nin açılmasıyla manevi iklime katkı oldu? dedi.  

HER KADEMEDE HALKIN EMRİNDE OLDUK

Can şöyle devam etti: ?Kırıkkale´de güzel bir birliktelik ortamı var.  İl, ilçe, mahalle temsilcilerimiz, İl Genel Meclis üyelerimiz ve belediye meclislerimiz her konuda halkın emrinde oldu. Bir seçim geçirdik.  Herkes gece gündüz çalıştı. Abdullah kardeşimizi de yanımızda görmek için çalıştık. İnşallah kendisini en güzel yerde göreceğiz. Öztürk´ü Kırıkkale sevdi.?

HİZMET İÇİN HAZIRIZ

?AK partili olmak şereftir. 2001´de kurulan partimizin bütün yapılan çalışmalarda imzası var. Başımız dik, gururluyuz. Türkiye´nin birinci partisiyiz. Teşkilat olarak millete hizmet etmek için hazırız ve samimiyiz.?

AK PARTİ´SİZ HÜKÜMET OLMAZ

Törenin son konuşmacısı Milletvekili Oğuz Kağan Köksal oldu. Belediyenin güzel etkinlikleri ve hizmetleri ile Ramazan ayını şenlendirdiğini ifade eden Köksal, bu çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti. Son seçimde oy oranlarının düştüğünü hatırlatan Köksal, ?Bunun için genel merkezimiz çalışıyor. Güçlü, büyük milletin umudu olacak bir Ak Parti için yoğun bir çalışma var. Türkiye´de birinci partiyiz. En yakın partiden iki misli vekile sahibiz. AK Partisiz bir hükümet olmaz? diye konuştu.

BAŞLAMIŞ HİZMETLER DEVAM ETMELİ

Konuşmasının devamında koalisyon çalışmaları hakkında bilgiler veren Köksal şunları söyledi: ?Birinci tur görüşmeleri yapıldı. Durum ikinci turda biraz daha netleşecek. Hizmet kervanı durmasın istiyoruz. 12 yılda gelişme, kalkınma alanında büyük hizmetler yapıldı. Bu bayramda eğer 13 yıl önceki yollar olsaydı kazalar daha fazla olurdu. Bunlar Ak Parti´nin başarısıdır. Biz başlamış hizmetlerin devam etmesini istiyoruz.  Bizim işimizin özü hizmet etmek.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ