Hizmet için yola çıktık

Hizmet için yola çıktık

KIRIKKALE´YE BORCUMUZ ÇOK...

Hizmet için yola çıktık

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Danışma Meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç 2019 seçimlerinin önemli olduğunu belirtti.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Danışma Meclis toplantısının Divan Başkanlığını Hafize Yıldız yaparken Divan Başkan Yardımcısı Tarkan Zaim Yaşar, üyeliklerini İlyas Karakaya, Remzi Sazak ve Mesut Yerlikaya yaptı. Merkez İlçe Başkanı Kılıç, ?Milletimizin sağduyusu ile son 14 yıldır bu memleket istikrarlı bir iktidar görmektedir. Bu hepimizin sevdası ve emeği ile olan şeylerdir. Sizlerin gayreti olmamış olsaydı bu istikrar mümkün olmayacaktı. Bunun için sizlere teşekkür ederim. 2019 seçimleri bizim için çok önemlidir. 2019 seçimlerinin neden hesabını yapıyorsunuz diyebilirsiniz ama her şeyin bir bedeli vardır. Teşkilatımız her zaman olduğu gibi aktif ve canlıdır. Biz Merkez İlçe olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız? diyerek konuşmasını tamamladı.  

YOL ARKADAŞIYIZ

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, ?1 Kasım´da seçim oldu. Kırıkkale´de 3 Milletvekili çıkardık. Bizler Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşıyız. Her gün partimize gelen vatandaşlarımız oluyor. Herkesi karşılamaya çalışıyorum. Hepimizin amacı Allah´ın rızasını kazanmaktır? şeklinde konuştu. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, il teşkilatın üyesi olmaktan gurur duyduğunu belirterek, ?Allah takdir etti, bizlerde Milletvekili oldu. Cadde cadde, sokak sokak gezdik. Kırıkkale´de hiçbir beklentimiz olmaksızın biz bu davaya gönül verdik. Bizlere destek veren herkese gönülden teşekkür ederiz? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız