HIRSIZLIK ZANLISI TUTUKLANDI

HIRSIZLIK ZANLISI TUTUKLANDI

Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından hırsızlık olaylarının engellenmesine ve faillerinin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde otodan hırsızlık olayına karışan 2 zanlıyı gözaltına aldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından il genelinde hırsızlık olaylarının engellenmesine ve faillerinin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde otodan hırsızlık olayına karışan 2 zanlıyı gözaltına aldı. Adliyeye çıkartılan zanlılar tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Çalılıöz Mahallesi ve Yenimahalle Millet Bulvarında bir otodan müzik sistemi ile özel eşyaların ve marketten para ve sigara çalındığı bilgisi üzerine şüphelilerin önce bir marketi soydukları, daha sonra çaldıkları oto ile Ankara iline seyir halinde iken Hisar Köyü civarlarında tek taraflı trafik kazasına karıştıkları, kaza mahallinden kaçarak Elmadağ ilçesine gittikleri belirlendi. Kazaya karışan oto müştekiye teslim edilirken, olayın şüphelilerinden B.O. yakalanarak aynı gün sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Devam eden çalışmalar neticesinde olayın faili firar şüphelisi B.Y. isimli şahıs da yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ