Hırsızlığın muteber sayıldığı bir ülke olduk

Hırsızlığın muteber sayıldığı bir ülke olduk

Türkiye'nin, 17-25 Aralık'ta yaşanan yolsuzluk ve rüşvet skandalının yıldönümüne baskılar altında girdiğini belirten Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, iktidarın, yolsuzlukların, hırsızlıkların konuşulmasını engellemek ve gündem deği

17-25 ARALIK TARİHLERİNİ RÜŞVET VE YOLSUZLUKLA MÜCADELE HAFTASI İLAN ETTİKLERİNİ AÇIKLAYAN MHP İL BAŞKANI SEYİT AHMET GÖÇER’DEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALAR:

Hırsızlığın muteber sayıldığı bir ülke olduk

Türkiye’nin, 17-25 Aralık’ta yaşanan yolsuzluk ve rüşvet skandalının yıldönümüne baskılar altında girdiğini belirten Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, iktidarın, yolsuzlukların, hırsızlıkların konuşulmasını engellemek ve gündem değiştirmek amacıyla art arda operasyonlar yaptığını söyledi.

‘ZAMANLAMASINI MANİDAR’ OPERASYONLAR

“Türkiye tarihinin en büyük yolsuzluklarının üzeri, şaibeli gece baskınlarıyla bastırılmak, kapatılmak istenmektedir. Hukuk tanımayan, yargı tanımayan, Anayasa Mahkemesi’ni tanımayan yaptığı kirliliğin üzerine kapamak için kutsal değerleri kullanan AKP hükümeti artık haddini bilmelidir. 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvetle mücadele haftası, devletin hükümet tarafından soyulduğunu gösteren ve 4 bakanın istifasıyla, yolsuzluğun tescillendiğinin resmidir” diyen Göçer,  14 Aralık`ta medyaya yapılan operasyonların  ‘Zamanlamasını manidar’ operasyonlar olduğunu vurguladı.

77 MİLYON İNSAN “MAKUL ŞÜPHELİ”

Yargı paketiyle birlikte artık 77 milyon insanın makul şüpheli olduğunu kaydeden Göçer, “Arsıza arsız, hırsıza hırsız, AKP’yi kötülemek, ‘Padişaha’ laf söylemek çok büyük suç, yapan ise suçlu, Haşhaşi, paralel sayılan bir ülke haline geldik. Asıl şüpheli kaçak sarayda otururken vatandaşın ve milletin hakkını yiyen, özgürlüğüne göz koyan, başta kendi evlatları olmak üzere yandaşlarına devletin tüm imkânlarını peşkeş çeken zat’tır” diye konuştu.

HIRSIZI YAKALAYAN POLİS SUÇLU BULUNDU

Dünyada eşi benzeri olmayan 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonlarından sonra hırsızı yakalayan polisin suçlu bulunduğunu, hırsızlığın operasyon emrini veren savcıların da açığa alındığını, hırsıza ceza vermek isteyen hâkimlerin görevlerinden alındığını belirten MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer , “Türk milleti bu büyük yolsuzluğu hiçbir zaman unutmayacak. Yatak odalarında çıkan para sayma makineleri, ofislere poşetlerle taşınan milyon dolarlar, 700 bin liralık kol saatleri, yaptıkları yolsuzluklara rağmen dışarıda gezen, lüks hayat süren, kuş tüyü yataklarda yatan bakan evlatları, onları yakalayıp görevlerini yerini getirdiği için dört duvar arasında yatan vatan evlatları bu ülkenin gerçekleridir; kimse inkâr edemez” dedi.

‘17-25 ARALIK RÜŞVET VE YOLSUZLUKLA MÜCADELE HAFTASI’

“O günlerde ve sonrasında olup bitenlerin unutulmaması, unutturulmaması için MHP olarak 17-25 Aralık günlerini, daha önce Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli`nin de açıkladığı gibi ‘17-25 Aralık Rüşvet ve Yolsuzlukla Mücadele Haftası’ olarak ilan ediyoruz” şeklinde konuştu. MHP olarak milletin gözleri önünde fütursuzca sergilenen çapulculuk ve hukuksuzluklarla ilgili tepkileri canlı tutup hafızaları tazelemek üzere, 17-25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonlarının birinci yılına girilecek Çarşamba gününden itibaren etkinlikler yapılacağını söyleyen Göçer, bu çerçevede 17 Aralık`tan 25 Aralık`a kadar 9 ilde dokuz ayrı etkinlik ve toplantılar düzenleyeceklerini belirtti.

TENCERE YUVARLANMIŞ KAPAĞINI BULMUŞ

17.12.2014 tarihinde İstanbul`da, 18.12.2014 tarihinde İzmir`de, 19.12.2014 tarihinde Ankara`da, 20.12.2014 tarihinde Bursa`da,  21.12.2014 tarihinde Antalya`da,  22.12.2014 tarihinde Malatya`da, 23.12.2014 tarihinde Erzurum`da, 24.12.2014 tarihinde Adana`da, son olarak da 25.12.2014 tarihinde Samsun`da toplantılar gerçekleştirileceğini duyuran MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer sözlerini şöyle tamamladı: “Türkiye’de bunlar olurken  ilimiz Kırıkkale’deki AKP yöneticileri de üstatlarının, sultanlarının yolundan giderek hukuksuz bir şekilde imar iskân oyunları, çarpık kentleşme, adam kayırma, yandaşlık ve beceriksizlikleri ile sultanlarını aratmıyorlar. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. 17-25 Aralık rüşvet ve yolsuzlukla mücadele haftası kapsamında önümüzdeki günlerde gerek il belediyeleri, gerek ilçe belediyeleri ve diğer yapılan yolsuzluklarla ilgili basın açıklamamızı daha kapsamlı bir şekilde açıklayacağım. Her kim devletin bir kuruş parasını haksız olarak boğazından geçirdiyse haram zıkkım olsun. Fakir fukarının, garip gurebanın hakkını yiyenlerin Allah bin türlü belasını versin.”



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ