Hırsızlara kapı pencere dayanmıyor

Hırsızlara kapı pencere dayanmıyor

MAHALLELİ MOBESE İSTİYOR

Hırsızlara kapı pencere dayanmıyor

Yuva Mahallesi 2409 No´lu Sokak Çağrı Kent Kooperatifi C Blokta bir eve geçtiğimiz gün hırsızlık meydana geldi. Hırsız veya hırsızlar evde bulunana LCD televizyonu alarak kayıplara karıştı.

EVDE KİMSE YOKTU

Yuva Mahallesi 2409 No´lu Sokak Çağrı Kent Kooperatifi C blokta oturan bir aile akşam misafirliğe gitti sırada hırsız veya hırsızlar eve gelerek önce balkondan içeri girmeye çalıştılar. Balkondan içeri giremeyen hırsız veya hırsızlar, camdan eve girerek evde bulanan LCD televizyonu alarak kayıplara karıştılar.

MOBESE İSTİYORUZ

Olayın ardından eve gelen ev sahipleri evlerinde LVC televizyonlarının olmadığını fark ettiler. Bunun üzerine emniyete bilgi verdiler. Olay yerine gelen ekipler evde parmak izi aradılar, daha sonra hırsız veya hırsızlardan şikâyetçi olan ev sahipleri suç duyurusunda bulundular. Ekipler olayla ilgili soruşturma başlattılar. Mahalle sakinleri ise bu olayın ilk olmadığını belirttiler. Ayda defalarca hırsız girdiğini söylediler mahallelerine MOBESE isteyen vatandaşlar hırsızlıkların son bulmasını istiyorlar.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama