Hırsızlar azıttı!

Hırsızlar azıttı!

İNŞAATIN ŞANTİYESİNDEKİ 1 TONLUK JENERATÖRÜ ÇALDILAR

İNŞAATIN ŞANTİYESİNDEKİ 1 TONLUK JENERATÖRÜ ÇALDILAR

Hırsızlar azıttı!

Yahşihan´a bağlı Irmak köyü yakınlarındaki Fi-Yaka Konutları inşaatındaki jeneratörü çaldılar. Jandarma olayın haber verilmesi üzerine sahada inceleme yaptı.

ELLERİNE NE GEÇSE ÇALIYORLAR

Kırıkkale´de benzer hırsızlık olaylarına bir yenisi daha eklendi. Özelikle kırsal alandaki boş bağ evleri ve inşaatlara dadanan hırsızlar ellerine ne geçirse alıp kayıplara karışıyorlar. Daha önce de bu tür olayların yaşandığı Fi-Yaka konutlarının bulunduğu inşaat sahasındaki şantiyeye giren hırsızlar şantiyenin aydınlatmasında kullanılan jeneratörü çaldılar.

ÖNCEDE BENZER VAKALAR OLMUŞTU

Yaklaşık 7 yıl önce temeli akılan ancak inşaat firması sahiplerinin FETÖ davası nedeniyle mal varlıklarına ve mevcut işlerine el konulması ve TMSF´ye devredilmesi nedeniyle inşaatlar durduruldu. Irmak köyü yakınlarındaki Fi-Yaka inşaatların da büyük bölümü tamamlandığı halde durduruldu. İnşaatların durdurulduğu günlerde sahadaki birçok malzeme alacaklılar tarafından alınırken, birçok malzeme de buradan çalındı. Son olarak inşaatın şantiyesindeki jeneratör çalındı. Jandarma hırsızlık olayı ile ilgili soruşturma başlattı.

HABER MERKEZİ



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama