Hilal, sağlık dağıtıyor

Hilal, sağlık dağıtıyor

Daha önce de yapılan başarılı ameliyatlarla adından söz ettiren Özel Hilal Hastanesi'nde önemli bir ameliyat daha gerçekleştirildi. Mide rahatsızlığı yaşayan Songül Laçin 1 saatlik laporoskopik reflü ve mide fıtığı ameliyatı sonrasında sağlığına kavuştu.

DAHA ÖNCE DE BAŞARILI AMELİYATLAR OLDU

Daha öncede yapılan başarılı ameliyatlarla adından söz ettiren Özel Hilal Hastanesinde yapılan yeni ameliyatla mide rahatsızlığı bulunan bir hasta sağlığına kavuştu. Genel Cerrahi servisine mide fıtığı ve reflü şikâyetiyle başvuran Songül Laçin, Genel Cerrahi Uzmanı Dr. B. Ünsal Avcıoğlu’nun 1 saatlik laporoskopik reflü ve mide fıtığı ameliyatı sonrasında sağlığına kavuştu. Ameliyatın ardından ertesi gün taburcu olan ve yemek yemeye başlayan hasta Laçin, ameliyat sonrasında sağlığına kavuştuğunu ve adeta dünyaya yeniden geldiğini söyledi.

BAŞKA HASTANE VE DOKTORLARI GEZDİ

Daha önce birçok hastane ve doktor gezen fakat bir türlü sağlığına kavuşamayan hasta Laçin, eşi Yahya Laçin’in Kırıkkaleli olması nedeniyle tavsiye üzerine geldikleri Hilal Hastanesindeki başarılı mide ameliyat ile sağlığına tekrar kavuştu. Genel Cerrahi Uzmanı Dr. B. Ünsal Avcıoğlu’nun yaptığı kapalı (Laporoskopik) ameliyat sonrasında tekrar eski günlerine kısa sürede döndü. 

UZUN ZAMANDIR RAHATSIZDI

Daha önceleri yemek yemesinde ve yemek sonrasında sindirim sıkıntısı yaşadığını ifade eden. Songül Laçin, midesinin yandığını, yediği yemekleri kısa sürede kustuğunu ve hayatının çekilmez olduğunu belirterek ameliyat olmaya karar verdiğini ifade etti. Hasta yakını Yahya Laçin ise, kapalı (Laporoskopik) reflü ve mide fıtığı ameliyatının Özel Kırıkkale Hilal Hastanesinde başarılı bir şekilde yapıldığını duyunca hemen ameliyat kararı aldıklarını, bu kararlarında ameliyat yapacak doktor ve hastaneye güvenmelerinin önemli bir rol oynadığını ifade etti.

ŞİMDİ ESKİSİNDEN DAHA SAĞLIKLI

Songül Laçin ise tekrar sağlıklı bir şekilde yemek yemenin ve yaşamının ne kadar keyifli ve güzel bir şey olduğunu tekrar hatırladığını ifade ederek başarılı bir operasyon gerçekleştiren ve kendisini şifaya kavuşturan Dr. B. Ünsal Avcıoğlu ve ekibine minnetlerini ifade etti.



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!