Hilal 2 yaşında

Hilal 2 yaşında

Özel Kırıkkale Hilal Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Bilir Kırıkkale?de 2,5 yıla yakın bir süredir sağlık hizmeti sunmanın gururunu taşıdıklarını söyledi. Bilir Başlangıçta tıp merkezi olarak verilen hizmet sürecinin daha kaliteli ve sağlık hizmetl

TECRÜBEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE KULLANIYORUZ

Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Bilir açıklamasında ?Sağlık alanında her biri tecrübesini kanıtlamış ve alanında tercih edilen hekimlerden oluşan nitelikli hekim kadromuz ile teşhis ve tedavide sürekli olarak güncel teknolojiyi takip etmenin ve uygulamanın gayreti içerisindeyiz. Bu gayretimizi, yataklı servislerimizde sağladığımız konforlu hizmet ile desteklemenin haklı kıvancını taşıyoruz? dedi. 

BİZİ TERCİH EDENLERE TEŞEKKÜRLER

Bilir açıklamasında şu ifadelere yer verdi ?Kırıkkale?mizden büyük şehirlere sağlık hizmeti almak üzere giden değerli hastalarımızın, bu tür hastaneleri sadece isimleri veya gösteriş vaat eden binaları sebebiyle tercih ettiklerinin bilinci içersindeyiz. Maalesef bu tür tercihler, zaman zaman hemşerilerimizin maddi ve manevi olarak istismar edilmelerine yol açabilmektedir. Sektörümüzün önemli bir bölümünde hasta istismarı inanılmaz boyutlara ulaşmış durumdadır. Bu istismarı önlemek ve hastalarımızın ihtiyacı olan hizmeti en uygun koşullarda ve üstün hizmet kalitesi ile kendilerine sunmak en önemli amacımızdır.?

RAKAMLARLA HİLAL?İN HİZMETLERİ

Kurulduğu günden bugüne kadar Özel Kırıkkale Hilal Hastanesinde 203.279 adet hastamızın muayenesi gerçekleştirilmiş, 6.071 adet endoskopi yapılmış, 4 bin adet tomografi (bilgisayarlı kesityazar), 9 bin adet MR (Emar) çekilmiştir. Ameliyat ettiğimiz hasta sayısı 6.168 dır. Bu rakamlar, hastanemizin hekim kadrosunun tecrübesini en güzel şekilde ortaya koymakta, hedefimize emin adımlarla yürüdüğümüzü açık bir şekilde ispat etmektedir.?

1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!