Hiçbir zaman unutmayacağız

Hiçbir zaman unutmayacağız

BUGÜNLER GELECEK NESİLLERE AKTARILACAK

Hiçbir zaman unutmayacağız

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle program düzenlendi.

BUGÜNLER GELECEK NESİLLERE AKTARILACAK

15 Temmuz darbe teşebbüsünün, milletin demokrasisine sahip çıkması şuuru ile yine milletçe engellendiğinden hareket ederek bu şuurun canlı tutulması amacıyla Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale´de de tören düzenlendi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz´un gelecek nesillere aktarılacağı mesajı verildi.

15 TEMMUZ ANMA HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, ?Bu destansı gecenin unutulmaması ve gelecek nesillerce mahiyetinin daha iyi anlaşılması adına Ulusal Bayram ve Genel Tatiller hakkında yapılan değişiklik ile 15 Temmuz günü "Demokrasi ve Milli Birlik Günü " olarak ilan edildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından;11-16 Temmuz tarihleri arası ise "15 Temmuz Anma Haftası" olarak belirlendi.?

SPORTİF AKTİVİTELER DÜZENLENDİ

Şehitlik Ziyareti, 15 Temmuz Resim Sergisi ve Mevlit-i Şerif ile başlayan hafta sportif müsabakalarla devam etti. 15 Temmuz Anma Haftasında düzenlen programda Boks, Judo, Karate, Beyzbol, Cimnastik, Hokey, Voleybol, Hentbol, Masa Tenisi, Badminton, Tenis, Futbol, Halter, Basketbol, Taekwondo, Bilek Güreşi, Atletizm, Yüzme müsabakaları ile şehit aileleri arasında düzenlenen Atıcılık ve Bocce müsabakaları olmak üzere 18 branşta sportif aktiviteler düzenlendi? dedi.

ŞEHİDİN FORMASI HEDİYE EDİLDİ

14 Temmuz tarihinde Gençlik Merkezince hazırlanan, Saygı duruşu, İstiklal Marşı, Salâ ve Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda Cumhurbaşkanlığı tarafından hazırlanan 15 Temmuz belgeseli izletildikten sonra Şehit Ramazan Akçadağ´ın babası tarafından İl Müdürü Rifat Ünlü´ye şehidin forması ve kaleci eldivenleri hediye edildi. Türkiye Atletizm Federasyonundan 15 Temmuz anısına gönderilen tişört ve şilt Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz´a takdim edildi.

EMELLERİNE ASLA ULAŞAMAYACAK

Törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü; hain darbe girişiminin 1. Yıl dönümünde Şehitlerimizi anmak için buradayız. Hainler emellerine asla ulaşamayacak. Bir daha gördük ki halkımız söz konusu Vatan ise gerisi teferruat demektedir. 249 Şedidimizin olduğu ve 2 binin üzerinde Gazimizin olduğu bu geceyi asla unutmayacağız. Unutturmayacağız. Türk Halkı olarak FETÖ vb. terör yapılarına müsaade etmeyeceğiz. Allah bize bir daha 15 Temmuzlar yaşatmasın? dedi.

15 TEMMUZ GECESİ NÖBETTEYDİK

Müsabakalara katılan sporculara ve Şehit Ailelerine madalya takdim edilerek, 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi gezildi. Program ikramların ardından sona erdi. 15 Temmuz gecesi Kırıkkale Valiliği ve Kırıkkale Belediyesi tarafından organize edilen programda Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından gönderilen 5000 adet tşort, şapka ve rozet meydanda programa katılan halka hediye edildi. Kortej Yürüyüşünün ardından Kuran-ı Kerim. Mehteran ve ilahilerle devam eden program Sabah Namazının ardından sona erdi.

HABER MERKEZİ



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ