Hiçbir partiyle görüşmedik

Hiçbir partiyle görüşmedik

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE PARTİ SÖZCÜSÜ BEŞİR ATALAY KOALİSYONUN ZAMAN ALACAĞINI SÖYLEDİ

Hiçbir partiyle görüşmedik

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay partisinin hiçbir koalisyon görüşmesi yapmadığını açıkladı. Koalisyonun zaman alacağını söyledi.

TEMASIMIZ OLMADI

Ak Parti Sözcüsü Beşir Atalay, Kanal 7 Ankara temsilcisi Mehmet Acet´in sunduğu Başkent Kulisi Programına katıldı koalisyon çalışmaları ve çözüm süreciyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu Genel seçimlerin ardından koalisyon senaryoları tüm partilerde ve medyada bir numaralı gündem maddesi olmuşken Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Sözcüsü Beşir Atalay, ´´Hiçbir partiyle temasımız olmadı en azından benim bildiğim, duyduğum yok, resmi olarak elimizde hiçbir veri bilgi yok´´ dedi.

YALAN YANLIŞ BİR HABER ÇIKTI

Muhalefet liderleri veya temsilcileriyle ilgili bir yoklama falan da olmadı diyen Atalay; ?Parti içinde görüşmelerde bazı fikir beyan eden arkadaşlarımız var onlar dışarıya yanlış yansıtıldı, yansıtılıyor. Benimde hiçbir beyanım olmadı. HDP ile koalisyon kuralım gibi beyanlarım olduğu haberleri çıktı. Ben pazartesi eşim kaza geçirdiği için MYK ya katılmadım. Ancak MYK üyeleri de, bakanlar kurulu üyeleri de kendi düşüncelerini ifade etmediler, buralarda yer almayanlar konuştu. Dolayısıyla yalan yanlış bir haber çıktı. Bunu burada düzeltmiş olayım? diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız