Hiçbir maddi desteği kabul etmiyor

Hiçbir maddi desteği kabul etmiyor

İNŞAAT SON SÜRAT DEVAM EDİYOR

Hiçbir maddi desteği kabul etmiyor

Kırıkkaleli hayırsever bir iş adamı eskidiği için yıkılan Yeşil Camiini yeniden inşa ediyor. Babasının adına yaptırdığı inşaat için iş adamı hiçbir maddi desteği kabul etmiyor.

İNŞAAT DEVAM EDİYOR

Eski Samsun Bulvarı üzerinde bulunan Yeşil Cami´nin yıkımının ardından, Kırıkkaleli hayırsever iş adamı Mustafa Ergeç tarafından dışarıdan hiçbir yardım ve maddi destek almaksızın babası Hacı Mehmet Ergeç adına yaptırdığı camii inşaatı hızla devam ediyor.  

MADDİ YARDIM ALMIYOR

Kırıkkale´nin hayırsever iş adamı Mustafa Ergeç tarafından babası adına yaptırılan Hacı Mehmet Ergeç cami yapımında, Mehmet Ergeç´in hiç kimseden herhangi maddi bir yardım almadan camiyi tek başına yaptırdığı kaydedildi. Durumdan memnuniyetini dile getiren vatandaşlar, bu şekilde hayır yapan bir iş adamının Kırıkkale´de bulunmasının çok önemli olduğunu söyleyerek, çalışma hayatında başarılar dilediler. Caminin yapımının maddi masraflarının tamamı Hayırsever iş adamı Mustafa Ergeç tarafından yaptırılıyor. Derneğin ise para toplaması vatandaşın kafasında soru işareti oluşturdu. Vatandaşlar cami iş adamı tarafından yapıldığını ve cami derneğinin para toplamasına gerek olmadığını dile getirdiler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü