HİÇ KİMSEYİ AYIRT ETMEYECEĞİM

HİÇ KİMSEYİ AYIRT ETMEYECEĞİM

Doktor Orhan Akbayır Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)?nden Kırıkkale Milletvekili Aday Adaylığını MHP İl Binası?nda düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı. MHP Kırıkkale Milletvekili A.Adayı Dr. Orhan Akbayır, hiç kimseyi ayırt etmeden hizmet edeceğini

OYLARINIZA TALİBİM
Doktor olduğu dönemlerde 1983 yılından bu yana hiçbir hasta arasında ayrım yapmadığı belirten MHP Kırıkkale Milletvekili A.Adayı Orhan Akbayır, şimdi ise MHP çatısında aynı özveriyi göstereceğini söyledi. Akbayır, ?Şimdi siyasetçi olarak sizlerin karşısına çıkıyorum. Desteklerinizi bekliyorum. Hiç kimse arasında ayrım yapmadan Kırıkkale?ye hizmet edeceğim. Oylarınıza talibim? diye konuştu. 
 
EN UFAK SIKINTIMIZ YOK
MHP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Yavuz Kuzucu bu yıl ki yapılacak genel seçimlerin var olma seçimi olduğunu söyledi. Kuzucu, ?MHP olarak seçime hazırız. Çalışmalarımız hızla sürüyor. Aday adaylarımız birlik beraberlik içerisinde çalışıyor. En ufak sıkıntımız yok. Ben bu seçimin Kırıkkale?mize hayırlı olmasını dilerim. MHP olarak halkımıza verdiğimiz sözleri tutacağız? dedi.


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız