Hezimete uğradık

Hezimete uğradık

MKE Kırıkkalespor, çıktığı Sandıklıspor deplasmanın da hüsrana uğradı. 7-0 gibi şok bir skorla yenilen Kırıkkalespor, resmen dağıldı. Beklenmeyen sonuç düşük formu ortaya çıkarırken, Kırıkkalespor?un bundan sonra nasıl toparlayacağı ise merak konusu.

BÜYÜK ÜZÜNTÜ
2 haftadır hem evinde hem deplasmanda kayıpları oynayan Kırıkkalespor, bu gidişe nasıl dur diyeceği merak konusu. Dün sandıklı deplasmanına çıkan Kırıkkalespor, Sandıklıspor?a 7-0 yenilerek hezimete uğradı. 3. dakikada kalesinde gördüğü gol ile şok yaşayan Kırmızı ? Lacivertli ekip maçın diğer dakikalarında etkili olamadı. Büyük moralsizlik yaşayan Kırıkkalespor kalesinde tam 7 gol görerek ligde en farklı mağlubiyetini Sandıklıspor karşısında almış oldu. Gebzespor mağlubiyetinden sonra büyük moralsizlik yaşayan MKE Kırıkkalespor deplasmanda Sandıklıpor karşısında ezildi.
 
İLK YARI 4-0
9. haftada 7 gol birden kalesinde gören Kırıkkalespor, şok etkisi oluşturdu. Maçın 3. dakikasında Semih Katip ile öne geçen Sandıklıspor baskılarını sürdürerek oyunun hakimiyetini sağladı. İlk yarının bitmesine 5 dakika kala Sandıklıspor 40 ve 41?inci dakikada Semih Katip ile 3-0 öne geçti. Sandıklının 45?inci dakikadaki golünü ise Mesut Akşit kaydetti. Kırıkkalespor ilk yarıyı 4-0 mağlubiyet ile kapattı. İlk yarıda yediği gollerden sonra moralleri sıfıra inen Kırıkkalespor ikinci yarıda da pek etkili olamadı. Sandıklıspor 2 dakikada bulduğu 2 gol ile oyunda üstünlüğünü korudu. 50?inci dakikadan sonra baskılarını sürdüren Sandıklıspor Kaan Akar?ın golü ile 5-0 öne geçti. 52?inci dakikada Onur Karaman ve 67?inci dakikada Kaan Akar?ın golü ile durumu 7-0 yapan Sandıklıspor 15 puan ile 6?ıncı sıraya yerleşti. Kırıkkalespor aldığı 7-0?lık mağlubiyetten sonra moraller sıfıra indi.
 
YENİ SANDIKLI BELEDİYESPOR 
Hamdi Tevfik Altıok, Süleyman Altuntaş, Yücel Çakır, Mesut Akşit , Doğancan Akaya, Yusuf Orhan, Onur Kahraman, Serdar Ümit Deniz, Semih Katip , Samet Ünal, Mehmet Şıralı
 
MKE KIRIKKALE
Tayfun Yıldırımhan, Maksud Önal, Ramazan Algan, Tunahan Korkmaz, Abdullah Sönmez, Rıdvan Demir, Bahri Arslanlı, Mehmet Gök, Mustafa Dağdeviren, Samed Çalışkan, Murat Çalışkan
 
TOPLU SONUÇLAR
Diyarbakır Büyükşehir Bld.   0 - 0   Belediye Vanspor     
Elazığ Belediyespor   3 - 2   A.Sebatspor     
Beşikdüzüspor   0 - 0   İnegölspor   0-0     
Gebzespor   1 - 2   Manavgat Evrenseki     
Gümüşhanespor   4 - 3 Keçiören Sportif A.Ş.     
Kastamonuspor   2 - 1   Kırıkhanspor    
Lüleburgazspor   0 - 2   Bayrampaşaspor     
Sandıklı Bld.   7 - 0   MKE Kırıkkale
Ümraniye  1 - 2   Hacettepe


hasan yıldırım
17.10.2011 12:51:41
olacağı buydu hafta sonları ankaradan maçlara geliyorum.inanın 1970 lerdeki aşk sevgi sahiplenme duygusu ile o renklerle buluşmak için gidiyorum.1-seyirci aşırı derecede taşkın ve çok küfürbaz. 2-maç biletleri çok ucuz. 3-Alt yapıdaki futbolcu yetişrirme hangi ölçülere göre yapılıyor.Son yıllarda yetişen teknik güçlü kıvrak atak akıllı futbolcu görmedim.Rakip takımların amatörlerine bakıyorum kıpır kıpır bizikileri kıçlarını bile kaldıramıyorlar.4-Yönetim Allah aşkına ne yapar kendilerine göre birşeyler yapmışlardır belki ama sadece görüntü var herşey para ama bazen parasız işlerde oluyor.5-Teknik yönetim haklı olduğunuz çok konu vardır amma takım nasıl çalıştırılıyor kondisyon sıfır disiplin yok,amatörlerin teknik kapasiteri hiç yok hepsi çok ağır.Kaptan maşallah oynasamda olur oynamasamda olur diyor.defans kara tren samet genç deneyimsiz ama teknik denen bir şey bilmiyor.5-Sahipsiz kırıkkale daha çok acı sonuçlar alacaktır.top oynuyorlar futbol değil.Rakip takımları hayranlıkla izl

Ali Osman Bilgiç
17.10.2011 14:33:25
Galibiyetin süpriz olacağına inanıyordum ama bu 7 gol hiç iyi olmadı. Bu durumda en önemli görev taraftara düşüyor takımı artık yerden yere vurmanın bir manası yok. Olan olmuş o skor yaşanmış. 7 gol atarken bu takımın arkasındayız diyenleri 7 gol yeyince de aynı hassasiyete davet ediyoruz. 20 kişilik kadroda 4 kişi eksik 16 futbolcuyla gidildi deplasmana. Takımın ne kadar zor bi durumda olduğunu anlayabilmişsinizdir umarım. Lüleburgaz maçıyla yeni bi sayfa açacağımıza inanıyorum. Kırıkkaleliyim diyen herkesi desteğe davet ediyorum bu takım bizim takımımız bu futbolcular bizim futbolcularımız artık kaba saba yorumlar yapıp yerden yere vurmanın manası yok. Kötü günde yanımızda olmayan iyi günümüzde kalabalık etmesin!

mehmet
18.10.2011 01:07:53
hasan yıldırım cıkta sen oyna

offhcu
18.10.2011 16:59:44
hasan sen galiba futbolcusun,rezill oldunuz hala utanmadan yazı yazıyorsun.ali osman sende boş konuşuyorsun.beleş billet için yalakalık yapma.

Ali Osman Bilgiç
18.10.2011 23:28:55
offhcu beleş bilet derken ? 2TL den mi kaçıyorum :)) güldürme gece gece beni. Biz çarşıdan adam toplayıp biletlerini alıp içeri sokuyoruz fazla konuşma. Beni bilen bilir gece gece güldürdün beni. Yorum olsun diye yorum yazma.

mehmet
20.10.2011 03:40:28
offfhcu kaçkere bilet alıp maça girdin sen eminim sen ya kırıkkale sporda topcu olamadın yada bi yakının yarası var ordan atlama bu kadr sevinme kırıkkale takımının mağlup olmasına bu adamlar herseye ragmen cıkıp oynuyolar seninkisi neye benzedi biliyomusun batan gemiyi ilk fareler terk edermiş ya sende öylesin işte...bu adamlar takımlarını parasız pulsuz ayakta tutmaya calışıyo sende herkeste bunu bilsinn

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ