Heybemi projelerle doldurup geldim

Heybemi projelerle doldurup geldim

23. Dönem Kırıkkale Milletvekili ve Proje Milletvekili olarak bilinen AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Turan Kıratlı, Heybemi projelerle doldurup geldim. Yaptıklarım yapacaklarımın delilidir.”dedi.

DOLU DOLU GEÇTİ

Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan Kıratlı, 4 yıl Kırıkkale’de dolu dolu geçirdiğini beyan ederek,   “Geçtiğimiz dönemde büyük projelere imza attım. İnşallah yeniden milletvekili olursam bu projelerime devam edeceğim. Ayrıca birçok projede imzam olacak. Bunu hep beraber birlikte yaşayacağız.”dedi.

OSTİM’DEN YATIRIM VAR

OSTİM’i Kırıkkale’ye taşımak için çalışmalara şimdiden başladığını açıklayan Kıratlı, Kırıkkale’de büyük bir göç olayının olduğunu görüyoruz. Bunu durdurmanın en güzel tarafı yeni istihdam alanları oluşturmaktır. Bunun için OSTİM’de faaliyet gösteren işadamlarıyla görüştüm. İnşallah yeni iş alanları oluşturarak, göçe bir son vereceğiz.”diye konuştu.

YATIRIMLARIN PEŞİNE DÜŞTÜK

Kıratlı, “Kırıkkale’nin her tarafını kucaklayarak, hizmetleri ilimizin her yerine yayarak çalışmalarımızı yapıyoruz. Biz ilimizde ayrımcılık yapmadan herkesi bağrımıza basıyoruz. 4 yıl Kırıkkale’de çalıştık. Önce devletten alınması gereken hizmet ve yatırımların peşine düştük. İlimize hastaneler, yurtlar, cezaevleri, kavşaklar, yurtlar, oteller gibi hizmetlerde bulunduk.”

YORULMAYI GÖZE ALACAKTIR

Kırıkkale’nin sosyal dokusuna hizmet yapılması gerektiğini ifade eden Kıratlı, “Bir hizmet yaparsanız er ya da geç kulda takdir ediyor Allah da takdir ediyor. Biz ilimizde epeyce hizmetler sunduk. Kırıkkale’mize daha çok hizmet yapılması gerekiyor. Temayüle biz girmiyoruz fakat ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Bir daha göreve talip olduğumuzu belirtiyorum. Vekilliğe talip olan arkadaşımız yorulmayı göze alacaktır. Ben buraya yorulmaya geliyorum.”

İŞ KAPISI AÇMAK İSTİYORUZ

Kırıkkale’ye daha çok yapılacak hizmetin olduğunu söyleyen Kıratlı, “Özellikle yatırımcı getirilmesi anlamında ve kamu hizmetlerinden alınacak hizmetler var. Yeşil Vadi Projesini biz başlatmıştık bunun bitirilmesi gerekiyor. Özel sektör ile ben Kırıkkale’yi çok güzel okumuştuk. İlimizde 48 bin emeklimiz var, 50 bin çalışanımız var, 10 bin sigortasız çalışan insanlarımız var. İşsizimin sayısı ise 11 bindir. Biz bunlara iş kapısı açmak istiyoruz.”

YENİ PROJELERİMİZ VAR

Yeni dönemde kendisine görev verilmesi takdirde Yeşil Vadi Projesini geliştireceklerini söyleyen Kıratlı, “Kırıkkale’nin girişi ile ilgili yeni projelerimiz var. Devletten geliştirilecek başka projelerimiz hazır durumda. Bizler hazırlıklıyız” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız