?Hesap vermesi gerekenler AKP´lilerdir?

?Hesap vermesi gerekenler AKP´lilerdir?

?EVLATLARINA KURŞUN SIKAN BÖLÜCÜLERLE ANALAR AĞLAMASIN DİYEREK PAZARLIK YAPANLARA ŞEHİT AİLELERİNİN HAKKI HARAMDIR?

?EVLATLARINA KURŞUN SIKAN BÖLÜCÜLERLE ANALAR AĞLAMASIN DİYEREK PAZARLIK YAPANLARA ŞEHİT AİLELERİNİN HAKKI HARAMDIR?

?Hesap vermesi gerekenler AKP´lilerdir?

Şehit Aileleri Derneği Kurucusu Mehmet Gençer, PKK terör örgütünün güçlenmesi için gereken zeminin çözüm süreci sırasında hazırlandığını söyledi. Kanunlarla devletin PKK´nın muhatabı yapıldığını ifade eden Gençer, ?Hesap vermesi gerekenler AKP´ilerdir? dedi.

?PKK ÇÖZÜM SÜRECİNDE GÜÇ KAZANDI?

Şehit Deniz Piyade Astsubay Çavuş Serhat Gençer´in babası, Şehit Jandarma Üsteğmen Serkan Gençer´in babası Mehmet Gençer, terörün tırmanışının ve güçlenmesinin verilen tavizlerle gerçekleştiğini söyledi. Çözüm sürecinde PKK´nın güç kazandığını ifade eden Gençer önemli açıklamalarda bulundu. 7 Haziran 2015 milletvekili genel seçimlerinden sonra, PKK´nın ve IŞİD ile eş zamanlı olarak yeniden eylemlere başlaması sonucu suçsuz, günahsız birçok asker ve polisin kahpece şehit edildiğini hatırlatan Mehmet Gençer şöyle konuştu:

?KOLTUKLARINI KAYBEDİNCE Mİ UYANDILAR??

?İstanbul Gazi´de eli silahlı teröristler serbestçe yürüdü, basın rahatça fotoğrafladı da neden hiç kimse ses çıkartmadı? Neden göz yumuldu?  Terör şehirlere nasıl taşındı? AKP hükümetleri ne yaptılar da PKK şehirlerde ve her yerde bu kadar güçlendi? Hani açılım ve süreci vardı? AKP yöneticileri, ?Biz iyi niyetle çabaladık PKK sözünde durmadı´ diyorlar. AKP yöneticilerine sormak lazım! 40 senedir ellerinde silahla bağımsızlık isteyen ve 36 bin insanı, bebekleri öldürenler, 18 defa isyan ederek biz, ?Biz Kürdüz, burası Kürdistan. Asker, polis ve Türk devletini istemiyoruz, kendi kendimizi yöneteceğiz´ diyenler silah bırakır mı? Peki, AKP yöneticileri neden açılım süreci adı altında PKK´ya bu kadar taviz vererek şehir merkezlerinde güçlenmelerine yardımcı oldular. Bu güne kadar açılım uykusu ile koltuklarında uyuyanlar koltuklarını kaybedince mi uyandılar??

?400 ASKERİ KARAKOL BOŞALTILDI?

?Çözüm süreci adı altında elinde silah olan PKK terör örgütü ile pazarlıklar yapılmamalıydı. 2002 de bitme noktasında olan PKK ve yandaşları şimdi çözüm süreci ile çok güçlendiler. Nasıl mı güçlendiler? Kısaca bakalım! Dağlardaki 400 askeri karakol boşaltıldı, PKK yerleşti. 16 Ocak 2010 tarihinde İçişleri Bakanlığı´nın genelgesi ile yol kontrolleri kaldırıldı. Yayla yasakları kaldırıldı. Yollar ve dağlar PKK´ya bırakıldı. Neticesinde Diyarbakır, Bingöl karayolu 24 gün PKK tarafından kapatıldı. Yalvardılar, ?Aman çözüme zarar gelmesin´ diyerek, 24 günde yolu zor açtılar. 24 Mart 2009 tarihinde Abdullah Gül, ?Kürdistan´ dedi. Ayrıca Güroymak İlçesi´ne ?Norşin´ dedi.?

 ?MİT´İ KİM GÖNDERDİ??

?19 Ekim 2009 tarihinde 34 PKK´lı Habur´dan PKK bayrakları ile giriş yaptı. 300 bin kişi şov yaparak karşıladı. Mahkeme ayaklarına gitti, hepsi serbest bırakıldı. 15 Ağustos 2009´da Recep Tayyip Erdoğan, ?Açılımla hedefe ulaşacağız´ dedi. Apo itine lüks oda döşediler ve sekretarya tayin ettiler. 13 Eylül 2011 tarihinde Oslo görüşmeleri yayınlandı. Erdoğan, ?PKK ile görüşen alçaktır, şerefsizdir´ dedi. 28 Aralık 2012 tarihinde Erdoğan, ?MİT Apo ile görüşmeye gitti´ dedi. MİT başbakana bağlı değil midir? MİT´i kim gönderdi??

?KCK´LILARIN HEPSİ SERBEST BIRAKILDI?

?3 Nisan 2014 tarihinde akil adamlar halka açılımı anlatmak için kuruldu. Kimlere ne anlattılar? Bizler görüşmek istedik, görüşemedik. 1 Ekim 2013 tarihinde Erdoğan, demokratik açılım paketini açıkladı. Selahattin Demirtaş, ?Öğrenci andında Türküm kelimesi var. Kürt çocukları rahatsız oluyor´ dedi ve andımız kaldırıldı. Türk alfabesine Kürtçede bulunan yeni 4 harf eklendi. Köy ve şehir isimleri Türkçe dışındaki dillere çevrildi. Şehirler ve köylerin çoğuna Kürtçe isimler verildi. 3 Ocak 2014 tarihinde Kürdistan partisi kuruldu. İçişleri Bakanlığı onayladı. Ayrıca 11 Mayıs 2014 tarihinde Kürdistan Demokrat Partisi kuruldu. 9 Haziran 2014 tarihinde Lice´de 2. Hava Komutanlığı´na girilerek direkten Türk bayrağı indirilip ayaklar altına alındı. AKP yöneticileri seyretti, asker de seyretti. 1 Temmuz 2014 tarihinde PKK´nın siyasi uzantısı olan KCK davasından tutuklu olan hiç kimse kalmadı. Hepsi serbest bırakıldı. 16 Temmuz 2014 tarihinde TBB´den 6 maddelik Terörle Müzakere Yasası çıkartıldı ve TC devleti resmen PKK terör örgütünün muhatabı yapıldı. 28 Mayıs 2015 tarihinde PKK´nın siyasi uzantısı olan HDP ile Dolmabahçe mutabakatı imzalandı ve basına açıklandı.?  

?DERSİM´DEN ÖZÜR DİLEMİŞTİ?

?Diyarbakır´daki Ambar Meydanı´nın ismi Şeyh Sait olarak değiştirildi. AKP Genel Başkanı, ?Şeyh Sait bir kahramandır´ dedi. ?Dersim´de Türk askeri katliam yapmıştır. Kürt halkı inkâr ve imha edilmiştir. Dersim´den özür dilerim´ dedi. Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti´nin Cumhurbaşkanı açılış törenlerinde elinde Kürtçe Kuran alarak, ?Size Kürtçe Kuran hazırladık´ diye salladı. Cumhurbaşkanı, ?Türklük alt kimliklerden birisidir´ diyerek Türklüğü aşağılayıcı ifadede bulunmuştu. ?Kürt sorunu vardır. Çözeceğim´ dedi. Ve ?Çözüm süreci için gerekirse baldıran zehri içerim. Çözüme kim karşı çıkarsa kazırız´ demişti.?

?ASKER KIŞLALARA HAPSEDİLDİ?

?Çözüm için bu kadar tavizler veren AKP yöneticilerinin bu çalışmaları sonrası ne oldu? HDP 80 milletvekili çıkarttı. PKK azdı! Özellikle şehirlerde verilen tavizlerle, göz yummalarla, PKK çok güçlendi. Asker kışlalarına hapis edildi. Operasyon yapmak için valilerden izin alma şartı getirildi. Askerin eli kolu bağlandı. Polisler karakollara hapsoldu. PKK her yerde örgütlendi. Şehirlerde kurtarılmış mahalleler ilan etti. Tüm bunları seyrettiler. Peki, ne oldu da olaylar değişti??

?MİLLİ BİRLİĞİMİZE BUGÜN MÜ KAST EDİLİYOR??

?Cumhurbaşkanı 28 Temmuz´da Çin gezisine giderken, ?Milli birliğimize kast edenlerle çözüm süreci devam edemez´ dedi. Peki, sorarım, PKK milli birliğimize bugün mü kast ediyor? Cumhurbaşkanı, PKK terör örgütü ile görüşen, TBMM´den PKK ile yasal olarak görüşmek için müzakere yasası çıkartan, devleti yasal olarak PKK muhatabı yapan, Dolmabahçe mutabakatını deklare eden AKP hükümeti değil mi? Acaba Cumhurbaşkanı, devleti PKK ile yasal olarak muhatap ettiren AKP ve yöneticilerinden de hesap sorulsun mu istiyor? Biz mi yanlış anlıyoruz??

?ABD VE AB´DE ALDATIYOR MU??

?Cumhurbaşkanı diyor ki, ?Biz çok iyi niyetli olarak analar ağlamasın diyerek yola çıktık. Ancak PKK ve uzantıları samimi değil, aldatıldık´ diyor. Tıpkı 12 sene beraber çalışıp ta sonrada aldatıldık diyerek paralel diye yaftaladığı cemaate söylediği gibi aldatıldık diyor. Acaba ABD ve AB ülkeleri de aldatıyor mu merak ediyoruz? Evlatlarına kurşun sıkan bölücülerle analar ağlamasın diyerek pazarlık yapanlara şehit ailelerinin hakkı haramdır. Neticede bugüne kadar PKK ve uzantılarını muhatap alan, AKP ve yöneticileridir. Hesap vermeleri gereken birileri varsa PKK ve yandaşları kadar, kanun çıkartarak devleti PKK ile muhatap eden AKP yöneticileri hesap vermelidir.?

HABER: FATİH GENÇER



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ