Herkesin mutlu olacağı bir Anayasa yapalım

Herkesin mutlu olacağı bir Anayasa yapalım

MİLLÎ İTTİFAK`TAN ANAYASA SÖZÜ

Herkesin mutlu olacağı bir Anayasa yapalım

SP-BBP Milli İttifak adayları Yahşihan İlçesi'nde halka iktidar olmaları halinde gerçekleştirecekleri projeleri anlattılar.

ESNAFLAR DA SIKINTIDA

Saadet Partisi İl yönetimi ile birlikte Yahşihan İlçesi'ni ziyaret eden Milli İttifak adayları, esnaf ve vatandaşlarla tek tek tanışarak 7 Haziran seçimleri için destek istediler. Esnafların sorunlarını çok iyi bildiklerini belirten milletvekili adayı Vurgun, ülkenin bir darboğazda olduğunu, vatandaşın cebinde para olmayınca esnafın da kazanamadığını söyledi. Harcama olmaması nedeniyle esnafın çarkının da dönmediğini belirten Vurgun, sonrasında ise esnafın da ürün aldığı firmaya borcunu ödeyemediğini dile getirdi.

REFAH YOL HÜKÜMETİ DÖNEMİNİ ANLATTI

Refah Yol Hükümetinde milli görüşün lideri Rahmetli Necmettin Erbakan'ın o dönem uyguladığı ekonomik programlarla her kesime yüzde yüzün üzerinde zam yaptığını ve böylelikle vatandaşın yüzünün güldüğünü söyleyen Vurgun, Sonrasında ne oldu? Vatandaş gidip harcama yaptı. Esnafın çarkı döndü bir müddet sonra üretim artınca da bu sefer rekabet başladı. Rekabet başlarsa da fiyatlar dengeye gelir ve enflasyon düzelir” dedi.

ANAYASA VURGUSU

İktidarın dışında kalan meclisteki muhalefet partilerinin de hiçbir farkının olmadığını savunan milletvekili adayı Vurgun, Bunların birbirinden farkı yok ki. Ekonomik yönden hepsi gelirse Kemal Derviş politikasını uygular. Herkesin hakkını bulduğu bir Anayasa yapma derdinde değil. Ben ülkenin insanıyım, bu memleketin evladıyım diyen herkesin hakkını hukukunu kendisini mutlu hissettiği bir anayasa yapalım” dedi.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ MİLLİ İTTİFAK'TA

Milletvekili adayı Emine Köksal da, esnafın halinin iyi olmadığını belirterek, ülke ekonomisinin kötü yönetildiğini savundu. Milli İttifak olarak 7 Haziran'da halkın desteğine ihtiyaçları olduğunu belirten Köksal, sorunlarının çözümünün Milli İttifak'ta olduğunu söyledi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız