Herkesin her kesimin başkanı olacağım

Herkesin her kesimin başkanı olacağım

AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, herkese karşı saygılı olduklarını ve seçimlerin demokratik bir havada geçtiğini söyledi. Belediye Başkanlığı görevine geldiği takdirde önemli projelerle kenti geliştireceklerini belirten Saygılı, her kes

GELİŞMİŞ BİR KIRIKKALE HAYAL EDİYORUZ
Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Basri Keskin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’yı ziyaret etti. Emeklilerin sorununu bildiğini ve bu konuda kendilerine destek olacaklarını belirten Saygılı, hep birlikte gelişmiş Kırıkkale’yi daha da geliştireceklerini söyledi.
Kendisinin de emekli bir aileden geldiğini belirten Saygılı, yaşlılara sahip çıkacaklarını ve yaşlısına sahip çıkmayan toplumların gelişemeyeceğini bildirdi.

SOMUT PROJELER GÜN IŞIĞINA ÇIKACAK
Emeklilerle ilgili somut projeleri kısa süre içinde açıklayacaklarını belirten Saygılı, emeklilerin sorununun Kırıkkale’nin sorunu olduğunu belirterek, “Kırıkkale emekliler şehri ve baktığımız zaman emeklilerin sorunu Kırıkkale’nin sorunudur” dedi. Herkesten her kesimden gelen tavsiyelere önem verdiğini belirten Saygılı, hep birlikte Kırıkkale’yi marka şehir yapmak istediklerini ifade etti. Zafer Caddesi’nde ekmeğini kazandığını belirten Saygılı, caddelerin, sokakların, Kırıkkale’nin var olan sorunlarını bildiğini ve bunun için gece gündüz çalışacaklarını kaydetti.

BÖLGECİLİK OLMASIN
Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Basri Keskin ise yaptığı açıklamada, “Kırıkkale’de bölgeciliği asla kabul etmiyoruz. Herkesin her kesimin başkanı olmasını istiyoruz. Bu itibarla 51 bin üyeyi temsil eden bir insan olarak inşallah o makama gelirseniz bizimle diyalogunuzun daha fazla olacağı daha çok rahat olacağı düşüncesinde bunu size sunuyorum. 20 yıldır 5 tane arkadaşla bu derneği yönetmekteyiz. Ben 77 yaşındayım alfabenin K harfini hiç kullanmam K harfi şudur ilki Kırıkkale, İkincisi Keskin, üçüncüsü Kırşehir gibi bir sorunu ortaya getirilirse çok yanlış olur”

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
“Onun için ben hem Başkan olacak değerli Saygılı’ya iki şey söylemek istiyorum. İlki çok sağlıklı insanlara sevecen büyüğünü sayan, küçüğüne saygı gösteren bir Belediye Başkanı olmanızı talep ediyorum. Bu sizin asaletinizde olduğunuzu kesinlikle biliyorum. Her Belediye başkanımızla sorunlarımız oldu. Şuanda Belediye Başkanlığı yapan Veli Korkmaz’a teşekkür ediyorum. Kırıkkale’ye iyi hizmetleri oldu, sizin de Kırıkkale’yi iyi hizmetler yapacağınıza eminim. Emekliler içinde projeler yaparak, 51 bin üyesi olan derneğimizi unutmayın ve bizlere destek olun” dedi.



Hamza
12.12.2013 16:47:49
Bu seçimin kaybedeni olmayacak.MAHİR YILMAZ-SAADET PARTİSİ-KIRIKKALE kazanacak...

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız