Herkesin Belediye Başkanı olacağım

Herkesin Belediye  Başkanı olacağım

Kırıkkale'nin ilk Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, şimdi birlik ve beraberlik zamanı olduğunu belirterek, 30 Mart'tan itibaren bu şehirde yaşayan herkesin Belediye Başkanı olacağını söyledi. Pekdoğan parti içindeki aday adaylığı süreci ve seçimlerl

HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM

Kırıkkale’de en çok merak edilen “MHP’den Belediye Başkan adayı kim olacak?” konusu önceki gün açıklığa kavuştu. Kırıkkale’nin ilk Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, adaylığı ile ilgili tebrikleri kabul ederken şimdi birlik ve beraberlik zamanı olduğunu belirterek, “Allah izin verirse 30 Mart’tan itibaren 10 yıl önce devrettiği koltuğu yeniden alarak herkesin Belediye Başkanı olacağım” dedi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI

Parti içindeki adaylık süreci ve seçimler konusunda gazetemize açıklamalarda bulunan Pekdoğan,  Kırıkkale’nin en büyük sorununun bu şehre hizmet edecek kadrolarca yönetilmesi olduğunu ifade ederek, “Herkesin başkanı olmaya geliyorum” dedi. “Aday Adaylığı sürecinde MHP’den başvuru yapan tüm arkadaşlarla uyum içinde çalıştık. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımız hep birlikte devam edecek. Bugün birlik ve beraberlik zamanı. Bu birlik ve beraberlik havasını bozmadan partimiz ve Kırıkkale’miz için çalışacak ve tecrübelerimizi şehrimizin geleceği için kullanacağız” dedi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız