Herkesi hedef alıyorlar

Herkesi hedef alıyorlar

Eğitim Sen Şubesi Başkanı Yüksel Şahin, dün Cumhuriyet Meydanı?nda basın açıklaması yaparak, ?AKP, kendisi gibi düşünmeyen, politikalarına uygun hareket etmeyen, muhalif olan herkesi hedef alıyor, düşman görüyor? dedi.

TEK TİP TOPLUM
Eğitim Sen Şubesi Başkanı Yüksel Şahin, seçilmişlerin, üniversite öğretim görevlilerinin, gazetecilerin, siyasi parti temsilcilerin, demokratik kitle örgütü temsilcilerinin, avukatların, gençlerin, AKP`li olmayan belediyelerin, kısacası tüm muhalif kesimler AKP`nin hedef tahtasında olduğunu ileri sürdü. Şahin, ?Bu tespitin doğruluğunu görmek için sadece bir günlük gözaltı bilançosuna bakmak bile yeterli. Açık ve altını çizerek söylüyoruz, gidişat faşizmdir. Suskun, tek tip toplum yaratmak hedeflenmektedir. Toplumun örgütlü demokratik kurum ve kuruluşları, kişiler topyekûn bir saldırı ve baskı dalgasıyla karşı karşıyadır. Zamana yayılarak gerçekleştirilen faşist yönelim giderek kurumsallaşıyor? dedi.  
 
HAK VE ÇIKARLARINI SAVUNUR
?Yönelimler belli bir program çerçevesinde ve belli bir merkezden yürütülüyor. AKP için en büyük engellerden biri de KESlC?in emek ve demokrasi mücadelesidir, kararlı ve ilkeli duruşudur. Bu duruşu nedeniyle KESK kurulduğu günden bu yana emek düşmanı her iktidarın hedefi olmuştur. Çünkü KESK ücret sendikacılığı yapmaz. Çünkü KESK devletten ve sermayeden bağımsız, emekçilerin hak ve çıkarlarını savunur. Çünkü KESK, özgürlük ve demokrasi mücadelesi ile üyelerinin çıkarlarını savunma görevlerini birbirinden ayırmaz. Bu nedenle, sürgünlere, soruşturmalara, yargılamalara, faili meçhullere, gözaltılara ve tutuklamalara maruz kaldık, kalıyoruz.??dedi
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ