HERKESİ CHP?YE DESTEK VERMEYE ÇAĞIRIYORUM

HERKESİ CHP?YE DESTEK VERMEYE ÇAĞIRIYORUM

Kırıkkale CHP İl Başkanlığı?nın çiçeği burnunda İl Başkanı Avukat Ziya Kavlak, ilk basın toplantısını dün yaptı. Geniş katılımlı basın toplantısında partili grubu ile olumlu mesajlar veren Kavlak, birlik beraberlik mesajları verdi.

KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK

CHP İl Başkanı Avukat Ziya Kavlak, il basın toplantısını yaptı. Geniş partili gurubuna seslenen Kavlak, olumlu demeçlerde bulundu. Parti de küskünlük olmadığını belirten Kavlak, sadece uzaklaşanların olduğu ve onları da birleştireceklerini kaydetti. Kavlak açıklamasını devamında şunları söyledi; ?Kırıkkale CHP İl Başkanı olarak göreve getirilmenin onuru yaşamaktayım. Kırıkkale halkına ve tüm partilerimize hayırlı olmasını temenni ederim. Cumhuriyet Halk Patisi olarak ilimizde yaşayan hemşehrililerimize kapılarımız sonuna kadar açıktır? diye konuştu.

 

BÜYÜK KATKIDA BULUNACAĞIZ

Göreve geldiğimiz günden önce istenmeden meydana gelen yanlış anlaşılmalar sonucu partimizden uzaklaşan tüm partilerimizi bekliyoruz. Onların derin tecrübe birikimlerinin ışığında Kırıkkale ilindeki oy oranımızı özlenen rakamlara çıkartacağımıza tüm kalbimle inanmaktayım. Partimizin Kırıkkale ilinde daha doğru tanıtılması en büyük şiarımızdır. Yıllardır çeşitli dedikodu ve kısır çekişmeler sonucu istenen başarı yakalanamamıştır. Artık bu tür çatışmalara izin verilmeyecek aksine tarafların bu küskünlüklerine karşılıklı anlayışla son verilecektir. Tüm isteğimiz CHP İl Başkanlığının sadece Yönetim Kurulu ve diğer organlardan oluşmadığını aksine her partilinin birer yönetici olarak hareket ederek doğacak başarımızda büyük katkıda bulunacağı inancındayım.

 

EŞİT MESAFEDEYİZ

Mart ayının başında açıklanacak Genel Seçim Takvimi ile Tüm Milletvekilleri aday adayları ile aday olacak partililerimize eşit mesafede olacağız. Partimize katkıda bulunacak her partilimizin sonuna kadar arkasında olacağımızı belirtmek isterim. Ülkemizin içinde bulunduğu çıkmazı CHP olarak bilincindeyiz. Öncelikle bu çıkmazdan kurtulmanın yolu partilimiz olsun ya da olmasın, siyasal düşüncesi farklı da olsa bu gidişata dur diyecek tüm Kırıkkale Halkını partimize oyları ve çalışmaları ile destek olmaya davet ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı olarak Tüm Kırıkkale Halkına Hayırlı olmasını temenni ederim.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız