Herkesi bütünleştireceğiz

Herkesi bütünleştireceğiz

MHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz, ilçelerinde ki gelişimin üstüne koyarak Yahşihan'ı daha da geliştireceklerini söyledi. Genciyle, yaşlısıyla ilçede önemli projeler yapacaklarını belirten Türkyılmaz, herkesi bütünleştirmek istediklerini

BU DAVAYI KAZANACAĞIZ
Yahşihan’ın önemli bir ilçe olduğunu belirten Türkyılmaz, ilçede yapılan yatırımların üstüne koyarak, ilçeyi geliştirmek istediklerini söyledi. Amaçlarının hizmet olduğunu belirten Türkyılmaz, önemli projelerle, önemli çalışmalar yapacaklarını ve Yahşihan’ı Türkiye’nin tanınmış ilçelerinden biri yapma hedeflerinin olduğunu bildirdi. Önceki dönem başkanların önemli hizmetler yaptığını belirten Türkyılmaz, bunun üstüne koyarak çalışacaklarını ve bu davayı kazanacaklarını ifade etti.

KİMSEYE DÜŞMANLIK YOK
Çıktıkları bu davada, kimse ile bir düşmanlığı olmadığını belirten Türkyılmaz, kimseyi işinden, ekmeğinden etmek gibi bir niyetlerinin olmadığını, herkesi birlik ve beraberlik çerçevesinde güler yüzlü hizmet anlayışı ile karşılayacağını kaydetti. Seçim döneminde kadınlara da önemli projeler yapacaklarını belirten Türkyılmaz, kadın dayanışma evleri projesi ile kadınların da birlik ve beraberlik içinde vakit geçireceğini açıkladı.

HERKESİN HER KESİMİN GÖRÜŞÜNÜ ALACAĞIZ
Almış olduğu kamu terbiyesi ve kamu etiği ile tekelde değil, tüm ilçe halkına danışarak hizmetlerin detaylı bir şekilde yapılacağını belirten Türkyılmaz, ben anlayışının olmadığını biz anlayışını benimsediklerini söyledi. İlçedeki; kamu kurum kuruluşlarıyla, derneklerle, sendikalarla, muhtarlarla, öğrencilerle, vatandaşlarla, proje üretmeyi hedeflediklerini belirten Türkyılmaz, bu konuda saha çalışmalarının başladığını ve herkesin, her kesimin görüşlerini aldıklarını bildirdi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız