Herkes karşısındaki adaya saygılı olsun

Herkes karşısındaki adaya saygılı olsun

Tüm Muhtarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Naci Tekinay, muhtarlık seçimlerinin demokratik bir ortamda geçmesi gerektiğini söyledi. Herkesin karşısında ki adaya saygılı olması gerektiğini belirten Tekinay, kavgasız, gürültüsüz bir seçim ortamı geçirmel

 

PLAKET TÖRENİ

Kırıkkale`de muhtarlar, MKE Lokali’nde bir araya gelerek birlik ve beraberlik yemeği düzenledi. Yemekte bu dönem muhtarlık yapan ve önümüzdeki dönem aday olmayan muhtarlara plaket verildi.  25 yıl boyunca Etiler Mahalle Muhtarlığı yapan ve bu dönemde de aday olmayacağını açıklayan (Muhtar Dede) Haydar Çakır’a plaketi Belediye Başkanı Veli Korkmaz tarafından takdim edildi.  Tüm Muhtarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Kırıkkale Şube Başkanı Naci Tekinay da yapılan organizasyon nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK

Tekinay, “Bu günlerde hepimizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bir zamanda böyle bir kaynaşmaya zemin hazırlanması bizleri son derece memnun ve mutlu etti. Bu etkinliğin diğer illere örnek olmasını umuyorum. Bizimle birlikte görev yapan ve bu dönem aday olmayan muhtarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. KALENDER başkanı Şuayip Demir, düzenlenen program sayesinde Kırıkkale`deki muhtarlarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve bu etkinliğin bundan böyle geleneksel olarak devam edeceğini söyledi.

 

KAYNAŞMAKTAN MUTLUYUZ

KALENDER başkanı Demir, “Bizler dernek faaliyetleri olarak yöresel etkinliklerimiz nedeniyle muhtarlarımızla iç içeyiz. Bu toplantı sayesinde hem muhtarlarımız kaynaşıyor hem de bizlerle kaynaşma oluyor. Muhtarlarımızla adeta dertleşmiş oluyoruz. Görev yapan bütün muhtarlarımıza saygılarımı sunuyorum” dedi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ