Herkes haddini bilecek

Herkes haddini bilecek

Nöbetçi vekil uygulaması kapsamında parti binasında vatandaşları dinleyen AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, açıklamalarda bulundu. Can, il binasında sorunların çözüme kavuşturmak için girişimlerde bulundu. Geçtiğimiz günlerde BDP?lilerle tartış

ERKEN SEÇİM

Çok sayıda vatandaşın katıldığı programda Ramazan Can, birer birer özel görüşmeler yaptı. Sorunlara anında çözüm arayan Milletvekili Can, gerekli mercileri arayarak vatandaşların sorunlarının giderilmesi için talimatlar verdi.  Her hafta bir vekilin il binasına gelerek sözlerini tutuklarını ifade eden Can,? Büyük şehir kanunu için önümüzdeki hafta gece gündüz demeden TBMM?de çalışacağız. Anayasa tek başımıza değiştiremiyoruz muhalefet partilerden de destek alacağız erken seçim şu aşamada zor gibi ancak olmayacak diye de bir şey yok? ifadelerine yer verdi.

OPERASYONUN DURDURULMASI

2 bin altında nüfusu olan belediye belediyelikten düştüğü zaman örnek köy kampına alınacağını söyleyen Can, ? Hiçbir belediye kapanmak istemez ancak amaç hizmet götürmek oradaki vatandaşın rahatlığı için örnek köy kapsamına alarak vatandaşları zor durumda bırakmayacağız. Bu belediyelerin kapandığı zaman Özle İdare ile birlikte buradaki vatandaşların rahatlığı için çalışacağız. BDP?nin 40 insanın kanına giren caniye özgürlük istiyorlar. Bunların amaçları belli özgürlük, KCK operasyonun durdurulması Kürtçeyi ana dil olarak konuşmak istiyorlar. Ama herkes haddini bilecek? dedi. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ