Herkes hesap verecek

Herkes hesap verecek

TERÖRE KİM İZİN VERDİ?

Herkes hesap verecek

1 Kasım´da yapılacak erken seçimlere sayılı günler kala, gecesini gündüzüne katan MHP adayı Avukat Abdullah Pekgöz´e vatandaşlar, yoğun ilgi gösteriyor. 

HIZLI BAŞLADI

?7 Haziran´da Kırıkkale´den 1 milletvekili çıkarmıştık. Bu sayıyı 3 yapacağız? diyen Pekgöz, AK Parti´nin son günlerini yaşadığını söyledi. Yaklaşan 1 Kasım seçimlerine sıkı bir şekilde hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi´nin milletvekili adayı Abdullah Pekgöz,  seçim çalışmalarına hızlı başladı. 

TERÖRE KİM İZİN VERDİ

 ?Milletimizi daha güçlü bir şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz? diyen Pekgöz,  milletimizin verdiği mesajlar doğrultusunda milli ve üniter devlete sahip çıkacak, rüşvet ve yolsuzluktan hesap soracak, bölücü terör örgütünü güçlendiren çözüm sürecini sonlandıracak, parlamenter demokrasiyi güçlendireceklerini söyledi. 1 Kasım´da yapılacak olan seçimlerin öneminin büyük olduğuna vurgu yapan Pekgöz,  ?Kırıkkalelilerin gerek çözüm süreci içerisinde bölücü terör örgütünü güçlendiren politikaları oluşturan Ak Parti´ye söyleyecekleri bir şeyler olacaktır? diye konuştu.

NE OLDU

Çözüm süreci içerisindeki başarısız çalışmaların 7 Haziran´dan günümüze kadar 156 şehit verilmesine sebep olduğunu söyleyen Pekgöz, ?8 Haziran´dan itibaren ne oldu da Türkiye´de terör birden şiddetlendi ve büyük kayıplarla karşı karşıya kaldık. MHP´nin bu kapsamda ilgililerle ilgili suç duyurusu var. Bu suç duyurusunun takibine ve 1 Kasım´dan sonra sonuçlandırılmasına gayret edeceğiz? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız