Herkes herkesin kıymetini bilecek

Herkes herkesin kıymetini bilecek

AK PARTİ İL BAŞKANI NUH DAĞDELEN BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

AK PARTİ İL BAŞKANI NUH DAĞDELEN BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Herkes herkesin kıymetini bilecek

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, siyasette herkesin herkese değer vermesi ve kıymetini bilmesi gerektiğini söyledi. Dağdelen kendisine ikinci kez görev verilmesinin de altında yatan nedenin bu olduğunu belirtti.

UNUTULMAMIŞIZ GÖREV VERİLDİ
Yıldırımlar Dinlenme Tesislerinde düzenlenen kahvaltı programında basın mensuplarıyla bir araya gelen Dağdelen  AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından il başkanı olarak görevlendirildiğini söyledi. İl başkanlığı görevini ikinci kez yürüteceğini belirten Dağdelen, "AK Partide unutulmak yoktur. Görev değişikliği vardır? dedi.

GÖREVİNİZ TAMAM DENDİ AYRILDIK

İlk görev sürecinde bazı konularda yeterince tecrübeli olmadığını bugün tüm bu meseleleri göz önüne alarak görevini en iyi şekilde yapacağına inandığını söyleyen Dağdelen ?Biz ilk görevimizin süreci içinde ´göreviniz tamam´ dendi ve görevi diğer bir arkadaşımıza gönül rahatlığıyla devrettik. Şimdi ise bize tekrar ´bu görev sizin´ dendi. Biz de bu görevimizi layıkıyla yapacağımızın sözünü verdik. Allah bizleri utandırmasın? ifadesini kullandı.

2023 HEDEFİNE YÜRÜYORUZ

AK Parti´nin Türkiye´nin partisi olduğunu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın önderliğinde 2023 hedeflerine yürüyeceklerini belirten Dağdelen, bu konuda İl Teşkilatı olarak üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapacaklarını ve tüm teşkilat olarak çalışacaklarını bildirdi. Yaptıkları her işte Allah rızasını kazanmanın önemli olduğunu ve bunun için çalıştıklarını belirten Dağdelen, siyasette sevap ve günahların olabileceğini ve kendilerinin sevap kazanmak, insanların ihtiyacını karşılayacak işler yapmak istediklerini belirtti.

ÖNÜMÜZDE 3 BÜYÜK SEÇİM VAR

Önümüzdeki süreçte 3 büyük seçim olduğunu bu dönemin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini belirten Dağdelen şöyle konuştu: ?Önümüzde 3 büyük seçim var var. Bu dönemi çok iyi değerlendireceğiz. Partimize herhangi bir nedenden dolayı küsen seçmenlerimizi tekrar kazandırıp, bu yolda birlikte yürüyeceğiz. AK Parti´de dava kutsaldır. Davamızın peşine düşüp ülkemize, milletimize ve devletimize en yararlı çalışmalarımızla hizmet edeceğiz. Milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımızla birlikte çok güçlü bağlar kurup ilimize yararlı projelere imza atacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun."

İNSANIN OLDUĞU YERDE KIRGINLIK OLUR

Konuşmaların ardından Dağdelen, gazetecilerin sorularını yanıtlarken bir soru üzerine elbette insanın olduğu yerde bir takım küskünlükler, kırgınlıkların olacağını söyledi. Yeter ki bu yürüyüşte bu kutsal davada emeği geçenlerin, davaya layıkıyla hizmet edenlerin kıymeti bilinsin o zaman hiçbir sorunun kalmayacağını ifade etti.

HABER: Murat Karadağ



Kadir Hıdır
2.11.2017 09:34:14
Sayın Nuh bey madem herkes herkesin kıymetini bilecekte niye parti faaliyetlerine hep belli insanlarla katılıyosun.Partide 2 kişiden başka insan yok mu? İlk önce sen kendini bi sorgula bakıyım sen herkesin kıymetini biliyomusun ???

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız