Herkes bir gün engelli olabilir

Herkes bir gün engelli olabilir

ENGELLİLERE DESTEK OLMALIYIZ

Herkes bir gün engelli olabilir

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından finanse edilen, Kırıkkale Valiliği koordinasyonunda, Kırıkkale Belediyesi tarafından yürütülen, Engelliler Destek Programı(EDES)  kapsamında, Empati Parkuru Projesinin tanıtımı yapıldı.

ENGELLİLERE DESTEK OLMALIYIZ

Cumhuriyet Meydanı´ndaki tanıtım programına Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, engelliler ve vatandaşlar katıldı. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, bu projeyle, engelli vatandaşların çektikleri zorlukları daha iyi anlaşılacağı, herkesin engelli vatandaşlara her türlü desteği vermelerini söyledi. Saygılı, herkesin bürgün engelli olabileceğini ifade etti.

TOPLUMUN BİLİNÇLENMESİ LAZIM

Tanıtım programında kısa bir konuşma yapan Vali Ali Kolat, ?Valilik ve tüm kamu kurumları olarak, engellilerimizin yanındayız.  Yeni yapılan hizmet binalarında, iş güvenliğini, iş sağlığını ve engelli parkurlarını en iyi şekilde oluşturmamız lazım. Bu konuda belediyelerimize de önemli görevler düşüyor. Toplum olarak hepimizin bu konuda bilinçlenmesi lazım. Engelli vatandaşlarımıza vatandaş olarak hepimizin yardım etmesi gerekir. Bu vesileyle projede, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.? dedi. Konuşmalardan sonra, Vali Kolat, Belediye Başkanı Saygılı ile birlikte empati parkurunda yürüyüş yaptılar.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü