Her zamanki gibi kupalar YİBO`nun

Her zamanki gibi kupalar YİBO`nun

Merkez Hüseyin Kâhya Yatılı Bölge Ortaokulu (YİBO) sportif başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Hafta sonunda yapılan Futsal Müsabakalarında Yıldız Kızlar kategorisinde YİBO, il birincisi oldu.

HER ZAMANKİ GİBİ

Geçmişinde sayısız kupa ve madalyası bulunan YİBO, 13-19 Şubat 2015 tarihleri arasında yapılan Okul Sporları FUTSAL (Salon Futbolu) Turnuvasında Yıldız Kızlar kategorisinde Kırıkkale İl Birincisi oldu.  15 Şubat 2015 tarihinde yapılan okul sporları Badminton Müsabakalarında Küçükler kategorisinde Erkeklerde İl İkincisi, Kızlarda ise İl Üçüncüsü oldu.

KUPALARI TOPLADI

Salon hokeyinde de kulüpler bazında Kırıkkale`yi temsil eden tek takım olan YİBO kız hokey takımı 2014 yılında okul sporlarında Türkiye Dördüncüsü, kulüp sporlarında da Türkiye Üçüncüsü olmuştu. Sportif faaliyetlerinin yanında eğitim öğretim faaliyetlerini de tüm hızıyla sürdüren Hüseyin Kâhya YİBO akademik ve sportif başarılarının haklı gururunu yaşıyor.

ÖĞRENCİLERE KUCAK AÇMAYA DEVAM EDİYOR

İlimizin ortaokul düzeyinde tek yatılı okulu olan Hüseyin Kâhya YİBO açıldığı 2002 yılından beri hem sportif başarılarıyla, hem de olumlu projeleriyle adından hep söz ettirdi. Pansiyonu, kapalı spor salonu ve derslikleriyle mükemmel bir eğitim ortamı olan YİBO, özellikle ihtiyaç sahibi öğrencilere kucak açmaya devam ediyor.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ