Her zaman yanınızdayız

Her zaman yanınızdayız

Türkiye İşçi Emekliler Derneği, MKE Kırıkkalespor'u ziyaret etti. Dernek Başkanı Basri Keskin, Yanlışların üzerine gitmeye devam edin, her zaman yanınızdayız” dedi. Kulüp Başkanı Metin Karakuş ise, MKE Kırıkkalespor'un sahibi şehirdir. Biz sadece emanet

YANINIZDAYIZ

Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Basri Keskin, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MKE Kırıkkalespor’un yeni yönetimini ziyaret etti. Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen ziyarette, Kulüp Başkanı Karakuş’a ‘Yanınızdayız’ diyen Keskin şunları söyledi; “Bu memlekette AVM sahipleri varsa ve asgari ücretle işçiler çalıştırıyorlarsa bir nebzede Kırıkkalespor’a yardım etmelidirler. Biz aidat alımı konusunda dünyada en düşük orana sahip bir derneğiz. Türkiye genelinde 97 şubemiz, Kırıkkale’de 2 daire ve 1 cenaze aracımızla emeklilerimize hizmet vermeye çalışıyoruz.” 

SİYASİLER YARDIMCI OLSUN

“Bu binada olmaktan, sizin burada olmanızdan şeref duyuyorum. Geçmişte sendikacılık döneminde MKE Kırıkkalespor’a yardım edenlerden birisiyim. Ancak o yönetimler basında çok farklı yer alıyorlardı. Sizler göreve gelir gelmez yanlışlıkların üzerine gideceğinizi gösterdiniz. Bu konuda sizlere her zaman destek vereceğiz. Basınımız MKE Kırıkkalespor’un eksikliklerini de kamuoyuna duyurmalı ve insanları harekete geçirmeli. Heyetim adına, heyetinizi tebrik ediyorum. Bizlerde her zaman yanınızdayız. Türkiye’nin en güçlü siyasileri Kırıkkaleli. Bu isimler spor konusunda yardımcı olmalı.”

NİMETLERDEN FAYDALANIYORUZ

Kulüp Başkanı Metin Karakuş ise, MKE Kurumunun, spora verdiği desteklerin görmezden gelindiğini dile getirerek şunları söyledi; “MKE Kırıkkalespor’un kuruluşundan itibaren MKE Kurumunun destekleri vardır. Bu günlere gelene kadar kayıtsız şartsız destek vermişlerdir. Ben öncelikle MKE Kurumunun her kademesinde çalışan herkese, MKE’ye ve Kırıkkale’ye hizmet etmiş siz emeklilerimize de teşekkür ediyorum. Çünkü hepimiz bu kurumun nimetlerinden bir şekilde faydalanıyoruz.”

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

“Ziyaretlerinden dolayı Keskin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Karakuş, “Türkiye Emekliler Derneği’nin bizleri ziyaret etmesinden sonsuz onur duyduk. Sizler bu ülkenin abileri, büyükleri ve baş tacısınız. Siz olmazsanız şehir olmaz, siz olmazsanız gençler yolunu bulamaz. Sizin bizlere sahip çıkmanız, bizim size olan saygımızı bir kat daha artırdı. Sizlerle onur ve gurur duyuyoruz. Bundan sonraki birlikteliğimiz de de bizim size, sizin bize elimizden geleni yapacağımızdan eminim.”

ŞEHRİN GELECEĞİ

Karakuş konuşmasının devamında şu açıklamaları yaptı; “Sıkıntılar içerisinde bir kulüp aldık. İnşallah başarırız. İnşallah şehir bir araya gelir. Çünkü MKE Kırıkkalespor tüm Kırıkkale’nin bir meselesidir. Şehirde yaşayan her insanın MKE Kırıkkalespor’a sahip çıkması lazım. Kurulduğu günden itibaren Türkiye’ye mal olan birçok sporcu yetiştirmiş bir kulüptür. Şehirde yaşayan gençlerin kötülüklerden uzak olduğu yıllarda, bu kulübün başarılı olduğu yıllardır. Ne zaman ki kulüp 2000’li yıllardan itibaren düşüşe başlamış, gençler sokaklar dökülmüş ve kötü alışkanlıklar edinmeye başlamıştır. Biz tüm spor dallarını eğitime açarak gençlerimizi spora kazandırmak için çaba sarf edeceğiz. Bizler emanetçiyiz, biz gelip geçiciyiz. Bu kulübün sahibi Kırıkkale’de yaşayan ve çalışanlardır.

KULAK VERİN

Kulübün düşüşe geçmesinden itibaren şehirde sportif manada büyük bir eksiklik doğmaya başladığını ve sonuç olarak bu günlere gelindiğini herkes biliyor. 25 kuruş borcu olmayan MKE Kırıkkalespor son yıllarda 10 milyon liralara varan borç içerisine girmiştir. İşin en kötü yanı da bu borçları yaratandan bu kulübü yönetenlerdir. Gelmiş başkanlık yapmış, ‘benim alacağım’ var demiş. Bu ahlaka sığmaz. Biz göreve gelir gelmez hep çağrıda bulunduk. ‘Gelin borçlarınızdan feragat edin’ dedik. Ya çağrımıza kulüp versinler, gerekeni yapsınlar, ya da biz gerekeni yapacağız.”



sait
13.08.2013 02:18:05
başkan güven veriyor

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ