Her zaman işçilerin yanınızdayız

Her zaman işçilerin yanınızdayız

Büro İş Sendikası tarafından Belediyelerden Milli Eğitim Müdürlüğü?ne alınarak burada çalışmaya başlayan işçiler için Öğretmen Evi?nde birlik ve beraberlik yemeği verdi. Yemek sonrası konuşma yapan Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Celal Yünlü, ?Sendika ol

KAPIMIZ SİZLERE HER ZAMAN AÇIKTIR
Yıllarca aynı çatı altında birlik ve beraberlik içerisinde hizmet verdiklerini dile getiren Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Celal Yünlü, ?Kapımız sizlere her zaman açıktır. Sizlerin haklarını savunmamız için ne gerekiyorsa tüm çaba ve gayretimizi gösteriyoruz. İyi ve kötü günümüzde birliğimizin ve beraberliğimizin bozulmaması için uğraşlar gösteriyoruz. Bizler, sendika olarak her zaman sizlerin yanınızdayız? dedi.
 
YETKİYİ BİZ ALDIK
TEZ-KOOP-İŞ ve KOOP-İŞ Sendikaları?nın yetkiyi biz aldık ibaresini kullanarak üye kayıt işlemlerini yaptıklarını ifade eden Genel Başkan Özkaya, ?Ancak ilerleyen süreçte işçi arkadaşlarımız henüz yetkinin hiçbir sendika tarafından alınmadığı gerçeğini öğrenerek, 50 arkadaşımız bu sendikalardan istifa edip sendikamıza üye olmuşlardır. Öz Büro İş Sendikası olarak yeni Toplu İş Sözleşmesinde belediyelerden gelen sözleşmelerde yaralan; Kıdem tazminatı için mutlak surette her üyemizin emeklilik halinde kıdem tazminatı tavanının yakalayacağı bir sözleşme imzalanacaktır? dedi.
 
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ