Her zaman iletişim içinde olun

Her zaman iletişim içinde olun

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube müdürleri, birim amirleri ve polis memurlarına, "Etkili İletişim ve Liderlik" konulu eğitim programı düzenlendi.

İLETİŞİMİN ÖNEMİ

Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan, eğitimci Dr. Mahmut Naci Çuhacı, insanların birbirleri ile etkili bir şekilde konuşması için aynı seviyeye gelmeleri gerektiğini söyledi. İnsanlarla iletişimin en önemli unsurlarından birisinin insanlarla yüz yüze konuşmak, görüşmek olduğunu ifade eden Çuhacı, "İnsanlarla iletişim kurmak için onlarla ayını seviyeye gelmeniz lazım? dedi.

ETKİLİ İLETİŞİM

Çuhacı konuşmasına şu ifadelere yer verdi; ?Çocuklarınızla iletişim için onunla göz hizasına gelmelisiniz. Etkili iletişim buradan başlar. Ben her zaman için insanlarla yüz yüze olduğum platformların peşinde koşuyorum. Liderlik dediğimiz zaman ortak aklı bu şekilde kurabiliriz.

`Her gün bir yerden göçmek ne iyi. Her gün bir yere konmak ne güzel. Bulanmadan, donmadan akmak ne hoş??

ETKİLİ YÖNETİCİLİK

?Dünle beraber gitti cancağızım, ne kadar söz varsa düne ait. Şimdi yeni şeyler söylemek lazım- bu sözden yola çıkarak insanların her gün yeni şeyler söylemesi gerekiyor ve o şekilde yeni bilgiler alması gerekiyor. Ahiler Kalkınma Ajansı`na 2012 Ekim dönemi teknik destek çerçevesinde yapılan başvurularda Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan etkili yöneticilik, iletişim teknikleri ve krizi yönetim projesi kabul edildi.?

GENİŞ KATILIM OLDU

Bu uygulama projesi çerçevesinde etkili iletişim ve liderlik, protokol ve nezaket kuralları, stresle baş etme teknikleri, öfke kontrolü, sorumluluk ve inisiyatif alma, kriz yönetimi, iş yaşamında etik ve mobbing, inovasyon ve yaratıcı düşünce, yönetimde karar verme teknikleri ve problem çözme konularında eğitim verilecek. Eğitime, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yakup Şahan,Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, birim amirleri, emniyet mensupları katıldı. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü