Her tokat çiçeğe dönüşsün

Her tokat çiçeğe dönüşsün

Büro Memur-Sen Kırıkkale İl Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Yemeğe İl Başkanı Ali Toprak, Kadın Kolları Başkanı Eda Kayalak, yönetimden Osman Göken, Ateş Yücekaya, Haydar Özer ile çeşitli kurumlarda görev yapan üyeler katıldı. Eda Kayalak

ŞİDDETİN KARŞISINDAYIZ

Büro Memur-Sen Kırıkkale İl Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Vural Alabalık tesislerinde yemek düzenledi. İl Başkanı Ali Toprak yaptığı açıklamada, Büro Memur- Sen Kırıkkale İl Başkanlığı olarak tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladıklarını, bu vesile ile gerek ülkemizde gerekse dünyada kadına karşı yapılan her türlü şiddetin karşısında olduklarını söyledi. Toprak, ?Eğer bir kadın sebep ne olursa olsun şiddete maruz kalıyorsa bu durum hepimizi incitilmektedir?` dedi.

 

SAYGI VE SEVGİ DUYULSUN İSTİYORUZ

Kadın Kolları Başkanı Eda Kayalak da bir konuşma yaparak, her günün kadınlar günü olması gerektiğini ifade etti. Kayalak şöyle konuştu: ?Bizlere sadece bir gün değil her gün değer verilsin. Toplumda her alanda yükümüz oldukça fazla. Bizler daha çok değer görmek istiyoruz. Hepimize saygı ve sevgi duyulsun istiyoruz. Bizlere özel günlerde maddi değer yerine saygı ve sevgiye dayalı bir anlayışla yaklaşılsın istiyoruz. Her tokat çiçeğe dönüşsün. Dayağı değil çiçeği hak ediyoruz. Bizler kadınlar olarak hak ettiğimiz yerde olalım bu bize yeter.?

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ