Her şey Kırıkkaleliler için…

Her şey Kırıkkaleliler için…

SAYGILI, YENİ MESİRE ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

SAYGILI, YENİ MESİRE ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Her şey Kırıkkaleliler için…

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Hasandede yolu üzerinde yapımına başlanacak olan yeni mesire alanında incelemede bulundu.

Başkan Saygılı, belediye tarafından yapılacak olan yeni mesire alanında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. ÇELBOR ile yapılan anlaşma gereğince Hasandede yolu üzerinde bulunan ormanlık alanda oluşturulacak olan mesire alanı, kısa sürede Kırıkkale halkının hizmetine sunulacak.

Yeni mesire alanında incelemede bulunarak projeye ilişkin çalışmaların planlamasını yapan Başkan Saygılı, Kırıkkale'ye yeni bir mesire alanı kazandırıldığını ifade etti. Saygılı, incelemenin ardından yaptığı açıklamada, “Belediye olarak ÇELBOR ile yaptığımız anlaşma sonucu ÇELBOR’un önündeki ormanlık alan yeni mesire alanı olarak projelendirdik ve bu yöndeki çalışmalarımıza başladık.”

“Yeni mesire alanımız içerisinde çocuklarımız için oyun parkları, yürüyüş yolu, kamelyalar ve piknik alanlarıyla sosyal ihtiyaçların karşılanacağı bölümler olacak. İnşallah çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından Kırıkkale’mizde mesire alanlarımızın sayısı çoğalmış olacak. Vatandaşlarımızın rahatlığı için imkânlar ölçüsünde çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kulandı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü