Her okula bir geçit görevlisi

Her okula bir geçit görevlisi

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi, ‘Okul Geçit Görevlisi' hakkında İl Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda seminer düzenledi. Seminerden sonra yapılan sınavla birlikte Her okula bir okul geçit görevlisi atandı.

BÜTÜN OKULLARI BELİRLİYORUZ

Okul geçit görevlileri ve trafik eğitimi konusunda öğrencileri bilinçlendiren Komiser Hakkı Vadi, öğrencilere her zaman kurallara uymalarını ve trafik kurallarına uymayan sürücüleri trafik şubelerini aramalarını istedi. Komiser Vadi trafik ekiplerin olarak bütün okullara ulaşmaya çalıştıklarını belirterek, “Biz, okul geçit görevlilerini belirliyoruz. Emniyet kemeri sadece araç sürücüleri için değil araç içerisinde bulunan herkes için çok önemlidir. Başta siz çocuklarımız, bizi uyarın ve sizler de emniyet kemerlerinizi takın. Bunu ne kadar önemli olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Hayatımızın her alanında trafik konusu var. Bizler Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi olarak okul önlerine mümkün olduğu kadar ekiplerimizi gönderip okul geçitlerimizde güvenliği sağlamaya çalışıyoruz” dedi.  

KENDİ TEDBİRLERİMİZİ ALALIM

Vadi, “Kırıkkale’de 100’den fazla okul var. Bunların hepsine okul geçit görevlisi gönderemiyoruz. Öğrencilerimiz bu konuda hem bizlere yardım etmeli hem de kendi güvenliklerini sağlamalı. Öte yandan, sadece öğrencilerimize değil katılan velilerimizin de dikkatini çekmek istiyoruz. Okul geçidi görevlimiz okul önlerinde çocukların karşıdan karşıya geçmesini düzenleyen görevlilere denir. Görevlilerimizim okul önlerinde görevlerini devam ettirmelerini istiyoruz. Aksi durumları okul idaresine bildirirlerse biz de kendi tedbirlerimizi alırız” diye konuştu. 



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti