Her mahalleye eşit hizmet

Her mahalleye eşit hizmet

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, her mahalleye eşit oranda hizmet gideceğini söyledi. Güney mahallerinin gelişimden uzak kaldığını belirten Pekdoğan, belediye hizmetlerini alamayan mahallerinin sandıkta AK Parti'ye ders vermesi gerek


MİTİNG GİBİ AÇILIŞ
MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, Bahçelievler, Karşıyaka, Selim Özer ve Yuva Mahallelerinde Seçim İletişim Merkezlerinin açılışını gerçekleştirdi. Yüzlerce kişinin katıldığı açılış törenleri adeta miting havasında geçti. Gittiği her yerde binlerce Kırıkkaleli “Başkan Pekdoğan” sloganlarıyla mahallelerini inletirken, balkonlardan, evlerinden bir o kadar vatandaş da bayrak sallayarak, el sallayarak destek oldu. Her mahalleye aynı oranda hizmet gideceğini belirten Pekdoğan, bu konuda hassas davranılacağını ve şehrin artık Güney’inin de gelişeceğini söyledi. Mahallelerde hizmet alamayan vatandaşları uyaran Pekdoğan, AK Parti’yi tarihin en büyük dersini verecek olan halka güvendiğini ve 30 Mart’ta bayram yaşacaklarını bildirdi.

KOMİTE AÇILIŞLARI
Pekdoğan, Kırıkkale’nin dört bir yanının eşit derecede hizmet göreceğini belirterek, “Aylar öncesinden açıkladığımız projelerde de belirttiğimiz gibi, Kırıkkale’de ‘arka mahalle’, ‘kenar mahalle’ diye bir kavram kalmayacak. Şehrin doğusu, batısı, güneyi, kuzeyi hep eşit olacak. Bizim yönetim anlayışımızda yön diye bir kavram yok. Batı neyse doğu da odur. Kuzey neyse güney de odur. Şehrin her bir noktasına hizmet eşit gidecek” dedi. Elektrik Projesi sayesinde su faturalarının yarıya düşeceğini vurgulayan Belediye Başkan Adayımız Pekdoğan, “Kurulacak Vakıf Üniversitesi sayesinde, şehrimizin doğusu ve güneyi de gelişecek, kalkınacak” dedi.

PROJELERİMİZ BİZE AİT
Altgeçit Projeleri sayesinde şehrin güney mahallelerinin merkezden kopuk görüntüsünün ortadan kalkacağını belirten Pekdoğan, “Biz projelerimizle varız. Orijinal, bize ait projelerle. Kimseyle bir derdimiz yok. Bizim tek derdimiz Kırıkkale’miz. Kırıkkale için varız. Var olacağız. 30 Mart’ta da Kırıkkale için kazanmak zorundayız” dedi. Binlerce kişinin katıldığı açılışlar, havai fişek gösterileriyle süslenirken, coşku sokaklara taştı. Konuşmaları sık sık sloganlarla kesilen Pekdoğan, kendisine teveccüh gösteren tüm Kırıkkalelilere minnettar olduğunu ifade etti.

ŞEHRİN HER YERİ HİZMET ALACAK
10 yıldır şehrimizin güney mahalleleri olan Bahçelievler, Karşıyaka, Selim Özer ve Yuva’ya yeterli hizmetin gelmediğini ifade eden Pekdoğan, “10 yıldır tozdan, pisten başka bir şey görmeyen Bahçelievler Mahallesine en son hizmeti 10 yıl önce biz getirmiştik. Bahçelievler Mahallesine en son yapılan hizmet bizim inşa ettiğimiz ve hâlâ kullanımda olan kapalı pazar yeridir” dedi. 10 yıldır hiçbir hizmet göremeyen mahallede sorunların her geçen gün daha da büyüdüğünü vurgulayan mahalleliler de, “Biz mahalleli olarak bir tek Mustafa Pekdoğan’a güveniyoruz. Çünkü onun neler yaptığını ve neler yapabileceğini çok iyi biliyoruz. Mahallemizin de Kırıkkale’nin de tek kurtuluşu Pekdoğan’dır” dediler.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız