Her geçen gün ilgi artıyor

Her geçen gün ilgi artıyor

Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Nurettin Aydın, OSB inşaatının tamamlandığını ve yeni yatırımcılarla önemli çalışmalar yapılacağını söyledi. Teşvik sistemine göre önemli yatırımcıların geldiğini belirten Aydın, çalışmaların sürdürüldüğünü

OSB’YE YATIRIMLAR YAPILACAK

Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Nurettin Aydın, OSB`ye yapılacak yatırımlar konusunda açıklamada bulundu. OSB Müdürlüğü inşaatının tamamlandığını ve OSB çehresinin değiştiğini belirten Aydın, yatırımcıların gelmesi ile şehrin ve OSB’nin canlılık kazanacağını bildirdi. Teşvik sisteminde avantajların olduğunu belirten Aydın, yatırımcılara çağrıda bulunarak, “Kırıkkale normalde 4. Teşvik sisteminde, ancak OSB’de 5. Teşvik sisteminde yer alıyor. Bu yatırımcılar için bulunmaz bir nimet. Bu konuda herkesin üzerine düşen görevi yaparak, yatırımcılara şehrimize çekmeliyiz.

CİDDİ YATIRIMCI ÇEKİYORUZ

Kırıkkale OSB`nin son yıllarda ciddi yatırımcı çektiğini ifade eden Başkan Aydın OSB`de önemli çalışmalar yapıldığını, 60 tesisten 45`nin yatırımını tamamlayarak faal olduğunu, 15 tesisinden bir kısmı yatırımının devam ettiğini bir kısmının da yatırımı tamamlamak üzere olduğunu söyledi. Eksiklik olarak görülen OSB idari binasının tamamlandığını, hizmet açıldığını belirten Aydın, "İdari binamızın hemen bitişiğinde sanayicilerin ve istihdam edilen işçilerin ihtiyacına cevap verecek şekilde müstakil dükkânlar oluşturduk. Yani aynı zamanda burayı ticaret merkezi gibi dizayn edelim dedik. Kira usulü ile esnaflarımızın hizmetine sunduk" şeklinde konuştu.

EKSİKLER ZAMANLA GİDERİLECEK

Eksikliklerin zamanla giderildiğini ifade eden Aydın, yaklaşık 2 bin işçinin bulunduğu OSB`de caminin ihtiyaç olduğunu, alınan kararla camii inşaatına da başlanıldığını, kaba inşaatının bittiğini, çalışmaların hızla devem ettiğini ve yakın zamanda ibadete açılacağını kaydetti. Sanayicilerin sürekli olarak yetişmiş, kalifiye elemana ihtiyaç duyduğunu söyleyen Aydın,"OSB`de sosyal tesis anlamında boş bir parselimiz vardı. Milli Eğitim Bakanlığının Endüstri Meslek Lisesi kurulmasına yönelik bütçe ve projesinin olduğunu öğrendik. Boş olan parselimizi, Endüstri Meslek Lisesi kurulması için milli eğitim müdürlüğüne tahsis ettik. İhalesi yapıldı, bölüm ve branşlar sanayicinin talebine göre belirlenecek. Lisemiz toplam 24 derslik ve 2 atölyeden oluşacak. Endüstri Meslek Lisesi gerçekten bölgemizin hem istihdam, hem de yeni yatırımcıları çekme anlamında değerli bir yatırım olduğunu düşünüyorum" dedi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı