Her Geçen Gün Daha Çok Arıyoruz

Her Geçen Gün Daha Çok Arıyoruz

Yüce Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ebediyete intikalinin 76. Yılında tüm Türk milleti olarak anmakta onu bir kez daha yâd etmekte olduğumuzu ifade eden MHP İl Başkanı S. Ahmet Göçer, Ancak ne yazıktır ki, her geçen gün onu daha çok aramak

ATATÜRK’E DAİR DEĞERLER YIPRATILIYOR

Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 76. Yıldönümü münasebetiyle bir basın açıklaması yapan MHP İl Başkanı S. Ahmet Göçer, “Günümüzde Atatürk’ün bırakmış olduğu Türkiye Cumhuriyetinin temel ana unsularını yıpratma girişimleri ve saldırılarını gördükçe içimiz sızlamaktadır” diye konuştu. Memleketin dâhilinde iktidarda bulunanlar milli hudutların bir bütün olma, al sancağımızın yanına bir başka paçavra konmasına göz yumma, Türk Devletinin ana dilinin yanına başka bir dil koyma telaş ve hazırlıkları içinde olması Türk milletinin yüreğini derinden yaralamaktadır” diyen Göçer, Yüce Türk milletine emanet edilen, kurulması uğruna Çanakkale’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da ve daha nice yerlerde verdiğimiz yüz binlerce şehidimizin kanları ile sulanan Türkiye Cumhuriyetin artık varlığını nice yüzyıllara taşıma kaygısının duyulmaya başlandığını belirtti.

MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEKTİR

Göçer açıklamasını şöyle bitirdi: “Yüce Atamızı andığımız 10 Kasım günlerinde onun ne zorluklar içerisinde Türkiye Cumhuriyetinin kurulmasına önderlik ettiğini aklımızdan çıkarmadan, bugün bu kutsal vatan topraklarını Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Dil olarak koruma görevini Milliyetçi Hareket Partisi olarak aziz bir görev olarak kabul ediyoruz. Türkiye Cumhuriyetin İlelebet yaşaması için Milli Mücadele ruhu ile sonuna kadar mücadele edeceğimizi bir defa daha hatırlatırız. Bu sebeple Yüce Önder Gazi Mustafa Atatürk, silah arkadaşları ve canlarını bu vatan için seve seve veren tüm şehitlerimizin önünde saygıyla eğilip onlara Allah’tan rahmet diliyor ve Allah bu millete bir defa daha o günleri göstermesin diyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene.”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız