Her adaya eşit mesafedeyiz

Her adaya eşit mesafedeyiz

Kırgaz Genel Müdür Yardımcısı Önder Bayram, Dağıtım Şirketlerinin herhangi bir siyasi hareketin öncülüğünü ya da başkan adayının bayraktarlığını ya da aleyhtarlığını bu zamana kadar yapmadığını ve yapmayacağını dile getirdi. Bayram, seçim sürecinde son

HACILAR’DA 5 YILLIK ÇALIŞMA 1 YILDA TAMAMLANDI

Genel Müdür Yardımcısı Bayram, 5 yıllık yatırım yükümlülüğüne göre 5 yılda bitirilmesi gereken alt yapı çalışmalarının ‘Hacılar ve Hasandede Belediyelerinde’ 1 yılda tamamlandığını belirterek, “Bu yatırımların tamamının bu kadar kısa sürede bitirilmiş olması iyi bilinmelidir ki ilgili belediyelerde mevcut Belediye Başkanlarının desteğiyle olmuştur”

 

BELEDİYELERE HİÇ BİR ŞEKİLDE PARA ÖDENMEDİ

Dağıtım Şirketimiz tarafından ilgili belediyeler Yahşihan, Hacılar ve Hasandede Belediyelerine ödenmiş herhangi bir nakit para söz konusu olmadığını dile getiren Bayram, “Bu belediyelerde yapılan dağıtım hatlarında meydana gelen asfalt ve kilit parke yenilemelerinin büyük bir kısmı bitirilmiş ve kalan kısımlarda önümüzdeki günlerde tamamlanacaktır”

 

DOĞALGAZ DAĞITIM

Bayram, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun 04 Haziran 2004 tarih ve 325-30 sayılı kararı uyarınca karar tarihinden itibaren 30 (otuz) yıl süreyle Kırşehir, Kırıkkale, Yahşihan, Bahşılı, Hacılar ve Hasandede bölgelerinde 01 Şubat 2011 tarihli ve 3062-5 sayılı Kurul Kararı ile Hacılar ve Hasandede ilçeleri dağıtım bölgesine dahil edildiğini söyledi. Bayram, 4646 Sayılı Doğal Gaz Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat uyarınca doğalgaz dağıtım faaliyetleri yapmak üzere firmalarının yetkilendirildiğini dile getirdi.

 

YÜZDE 10 PAY AYIRMAK ZORUNDADIR

Bayram, “İlgili kanunlar kapsamında yapılan doğalgaz dağıtım ihalelerinde, dağıtım lisansı verilen şirketler ihale kapsamında ki dağıtım bölgelerinde bulunan yerel yönetimlere şirket hisselerinden yüzde 10 pay ayırmak zorundadır. Buna göre şirketimizde bu payın dağılımı Kırşehir Belediyesi yüzde 3,45, Kırıkkale belediyesi yüzde 5,82, Yahşihan Belediyesi yüzde 0,44, Bahşılı Belediyesi yüzde 0,16, Hacılar Belediyesi yüzde 0,10, Hasandede Belediyesi yüzde 0,04 şeklindedir”

 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Bu kapsamda 2005 yılında alt yapı çalışmalarının başladığını belirten Bayram, “2013 yılsonu itibarıyla; Kırıkkale merkezde 758 Km, Yahşihan ilçesinde 91 Km, Bahşılı ilçesinde 73 Km, Hacılar kasabasında 41 Km, Hasandede kasabasında 17 Km alt yapı çalışmamız yapılmıştır. Mevcut alt yapı şebekemiz 34 bin 175 adet binaya doğalgaz arzı sağlayacak durumdadır. İl ve ilçeler dahil olmak üzere 14 bin binada 50 bin 500 adet abone doğalgaz kullanılmaktadır. Halen alt yapı çalışmalarımız ve yatırımlarımız devam etmektedir”



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ