Her zaman yanınızda olmak bizim görevimiz

Her zaman yanınızda olmak bizim görevimiz

BELEDİYE BAŞKANI SAYGILI ŞEHİT AİLELERİNİ VE GAZİLERİ ZİYARET ETTİ

BELEDİYE BAŞKANI SAYGILI ŞEHİT AİLELERİNİ VE GAZİLERİ ZİYARET ETTİ

Her zaman yanınızda olmak bizim görevimiz

Her fırsata Şehit ailelerinin kederlerine ortak olan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesini ziyaret ederek Şehit aileleri ve gazilerle sohbet etti.

BELEDİYE BAŞKANI SAYGILI´YA TEŞEKKÜR PLAKETİ SUNDULAR 

Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından faaliyetler ve üyelerin talepleri hakkında Başkan Saygılı´ya bilgi verildi. Yeni Dernek Hizmet Binasını Şehit Aileleri ve Gazilerin hizmetine açması, İlimize gelen Şehitlerimizin baba ocaklarında ev sahipliği yapması, Ölümsüz olan Şehitlerimizin isimlerinin Cadde, Sokak ve Parklarda yaşatılması ve Şehit ve Gazi ailelerinin her zaman yanlarında olması nedeni ile Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Dernek adına Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Sayıgılı´ya Teşekkür Plaketi takdim etti.

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİMİZİN HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Her fırsatta şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu yineleyen Belediye Başkanı Saygılı, ?Bugün Şehit analarımın özel daveti üzerine yine bir aradayız, sizlerle huzurluyum. Allah sizlerden razı olsun. Derneğimizde belki Türkiye´de örneğine az rastlanılır bir birlikteliğiniz var. Derneğin üstün gayretli çalışmalarını yakından takip eden birisi olarak, Başkanımıza, yönetimine ve faaliyetlere katılan üyelere bir kez daha teşekkür ediyorum. Yüce Mevla´m bizlere bir daha acı göstermesin dileğimle Memleketimizin bütün Şehitlerini rahmetle anıyor, gazilerimize de hayırlı ömürler diliyorum? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü