Her zaman yanımızda oldunuz

Her zaman yanımızda oldunuz

ÇORUMLU´YA ANLAMLI ZİYARET

Her zaman yanımızda oldunuz

Kırıkkale Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği Başkan ve yönetimi,  İl Emniyet Müdürlüğüne hoş geldin ziyaretinde bulundular.

ÇORUMLU´YA ANLAMLI ZİYARET

Dernek yönetimi yeni atanan Müdüre hayırlı olsun dediler.  Dernek Başkanı Mehmet Enin Erkoç konuşmasında´ ? Müdürüm yeni görevinizde başarılar dileriz, emniyet teşkilatının engelliler nezdinde ayrı bir yeri vardır. Ulaşabilirlik ve erişebilirlik noktasında bizim en büyük yardımcımızsınız. Kırıkkale Emniyet teşkilatı bizim her zaman yanımızda oldu, bundan sonrada yanımızda olacağını biliyoruz. Bir konumuz olsa yanımızdasınız, bir etkinliğimiz olsa yine yanımızda oldunuz. Müdürüm yeni görevinizde başarılar dileriz. Eski müdürümüz Hasan Onar´a yeni görev yerinde başarılar dileriz.´´ İfadelerini kulandı.

BU ZİYARETİNİZDEN ONUR DUYDUM

Emniyet Müdür Mahmut Çorumlu konuşmasında "Emniyet müdürlüğü olarak her zaman yanınızda olacağımı bilmenizi isterim, sizlerin bende ayrı bir yeriniz olacaktır. Bu ziyaretinizden onur duydum, Sizler bizlere değil biz sizlere gelmeliyiz. Şehirdeki ne gibi engellerle karşılaşmanızda anında yanınızdayım. Sizlere ait engelli park alanları ve engelli geçiş alanlarını birim müdürlerimle görüşüp Trafik uygulamalarındaki bir aksaklık olmaması için gözden geçireceğim? şeklinde konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü