Her zaman hükümet kurma arayışında olduk

Her zaman hükümet kurma arayışında olduk

OLAYLARIN ÇÖZÜLMESİNİ İSTEMİYORLAR

Her zaman hükümet kurma arayışında olduk

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, ?Her zaman hükümet kurma arayışında olduk? dedi.

SON GELİŞMELERİ DEĞERLENDİRDİ

Milletvekili Oğuz Kağan Köksal parti binasında düzenlenen halk günü öncesi basın mensupları ile bir araya geldi. Gündem hakkında açıklamalarda bulunan Köksal, koalisyon görüşmeleri ve terörle mücadele konusunda son gelişmeleri aktardı.

DEMOKRASİ ADINA ÖNEMLİ

AK Parti´nin hükümet kurma sürecinde üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdiğine işaret eden Milletvekili Köksal, ?Bu süreçte her zaman hükümet kurma arayışında olduk. Süreçte siyasi partiler olarak Türkiye´nin ihtiyacı olan birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamını oluşturduk. Siyasi partilerin arasında da ülkenin sorunları ve geleceğinin masaya yatırılmasıyla ilgili bir takım diyaloglar oldu. Bu demokrasi adına baktığımızda çok önemlidir? şeklinde konuştu.

OLAYLARIN ÇÖZÜLMESİNİ İSTEMİYORLAR

Terörle ilgili operasyonları yurtiçi ve yurtdışında kararlılıkla sürdürüleceklerini ve kimsenin bundan endişesi olmaması gerektiğine vurgulayan Köksal şunları söyledi: ?Terör ne zaman silahı bırakır, normal hayatına döner o zaman operasyonlar biter. Şu ana kadar çok işler yapıldı. Özgürlükler, kanunlar yapıldı. Ancak gerek terör örgütü, gerekse ona müzahir parti bu olayların çözülmesini istemiyor. Kürt kökenli vatandaşlarımız bizim başımızın tacıdır, biz et ve tırnak gibiyiz. Asla ve asla hiçbir problemimiz yoktur. Biz operasyonları terör örgütüyle sonuç alana kadar devam ettireceğiz. Şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyor, ailelerine başsağlığı diliyorum.?



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız