Her yeri FETÖ´cüler sarmış

Her yeri FETÖ´cüler sarmış

29 AĞUSTOS İTİBARİYLE FETÖ-PYD TERÖR ÖRGÜTÜYLE MÜCADELE KAPSAMINDA 575 KAMU PERSONELİ GÖREVİNDEN UZAKLAŞTIRILIRKEN 38 PERSONELİN GÖREVİNE SON VERİLDİ

29 AĞUSTOS İTİBARİYLE FETÖ-PYD TERÖR ÖRGÜTÜYLE MÜCADELE KAPSAMINDA 575 KAMU PERSONELİ GÖREVİNDEN UZAKLAŞTIRILIRKEN 38 PERSONELİN GÖREVİNE SON VERİLDİ

Her yeri FETÖ´cüler sarmış

Kırıkkale Valiliği, FETÖ-PYD terör örgütüyle mücadele kapsamında ilimizde yapılan çalışmalar hakkında bilgi notu yayınladı. Valilik tarafından verilen bilgiye göre, 29 Ağustos tarihi itibariyle, Fetullahçı Terör Örgütüyle mücadele kapsamında ilimizde görevinden uzaklaştırılan toplam kamu personeli sayısı 575 olurken, görevinden uzaklaştırılanlar haricinde, Kırıkkale genelinde 38 kamu personelinin görevine de son verildi.

EN YÜKSEK SAYI MİLLİ EĞİTİMDE

Kadrosu ilimizde olup 15 Temmuz 2016 tarihinden sonra görevden uzaklaştırılan personel sayısı bakımından en dikkat çekici birim Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının başlamasına az bir süre kala, çoğunluğu öğretmenlerden oluşan 246 personeli, FETÖ-PYD Terör Örgütü davası sebebiyle görevden uzaklaştırılan Milli Eğitim Müdürlüğünü sancılı bir süreç bekliyor.

ÜNİVERSİTE DE SIKINTILI

Diğer bir eğitim kurumu olan Kırıkkale Üniversitesinin de Milli Eğitim gibi zor bir yıl geçirmesi bekleniyor. 100 personeli FETÖ-PYD Terör Örgütü davası sebebiyle görevden uzaklaştırılan üniversitede, bu sayının büyük çoğunluğunun akademisyenlerden oluşması, bu terör örgütünün eğitim sektörünü ne denli ele geçirdiğinin de önemli bir göstergesi olarak değerlendirilebilir.

HER BİRİMDEN BİRER İKİŞER KİŞİ VAR

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı 44, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı 36, Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağlı 22, Adalet Komisyonu Başkanlığına bağlı 19, İl Müftülüğüne bağlı 14, İl ve İlçe Belediyelerine bağlı 14 personel de aynı davadan dolayı görevden uzaklaştırıldı. Soruşturmaların büyük bir titizlikle sürdürüldüğü FETÖ-PYD Terör Örgütü Davasında MKE´den 8, SGK ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden 6´şar, Defterdarlıktan 5, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden de 3 personel yapılan soruşturma sebebiyle görevlerinden uzaklaştırılırken, bu sayı PMYO, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Özel İdarede 2´şer personel olarak gerçekleşti. Kırıkkale Valiliğinin basına servis ettiği bilgi notuna göre Valilik, İl Jandarma Komutanlığı, KYK, İŞKUR, TMO ve Katı Atık Yönetim Belediyeler Birliğinden de 1´er personel görevinden uzaklaştırıldı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ